Il Gardellino

U bent hier

Opening Muziekcentrum Track

Il Gardellino

02.12.2017
-26€8
Wild Card€12
Standaard€15

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

Locatie
Joanna Huszcza (viool), Michiyo Kondo (viool), Kaat De Cock (altviool), IraGivol (cello), Tom Devaere (contrabas), Bart Naessens (klavecimbel), Jan De Winne (fluit), Marcel Ponseele (hobo)
 

Deuren 20u45
Concert 21u

 
In het kader van het Openingsweekend Muziekcentrum Track presenteert Il Gardellino een feestelijk programma. Ze bieden u een fijne selectie van barokke concerti waarvoor telkens een solist uit eigen rangen naar voren treedt. Naast de klinkende namen van Händel, Telemann en Bach, staan ook Boccherini en Marcello op het programma. Van minder gekend orgelwerk tot het populaire vijfde Brandenburgse concerto: met Il Gardellino bent u verzekerd van een boeiende avond met parels uit de barokliteratuur.
 
Programma:
Orgelconcerto in F van G.F. Händel
Hoboconcerto in d van A. Marcello
Celloconcerto van L. Boccherini
---Pauze---
Oboe d'amore concerto van G.P. Telemann
Brandenburgs concerto V van J.S. Bach

Concerto voor fluit, hobo, strijkers en bc van J.F. Fasch

Het concert van Jef Neve maakt deel uit van het openingsfestival van Muziekcentrum Track, dat loopt van 1 tot 3 december.
Muziekcentrum Track is een huis voor Wilde Westen, Vlamo, Conservatorium Kortrijk, Respiro Dell' Arte, Radio 2, Quindo, Het Chemisch Circus, Schouwburg Kortrijk, Muziekcafé Pand.A, VDAB-opleiding podiumtechnicus en Opleiding Audio-productie ATHENA.

 

Deel dit event