Wilde Westen heeft vier nieuwe Young Curators!

U bent hier

Young Curators
27.10

Wilde Westen heeft vier nieuwe Young Curators!

Wilde Westen startte een nieuwe zoektocht naar 'Young Curators'. Net als vorig jaar konden jongeren tussen 18 en 26 jaar kandideren om een jaar lang hun ding te doen binnen onze programmatie. Uit een grote groep kandidaten selecteerden we vier mensen.
Maak kennis met onze nieuwe lichting 'Young Curators' (v.l.n.r.) Marthe Vanderhaeghe, Fran Depoortere, Erudit Wenzi Dobe en Thibo Vanderroost (ontbreekt op de foto).

Het viertal krijgt tijdens concertseizoen 2021 - 2022 volledig carte blanche om enkele avonden naar hun voorkeur in te vullen. Ze gaan per concertavond in een team productie en een team programmatie aan de slag en mogen in alle vrijheid de avond kleur geven zoals zij het zelf graag zouden beleven. Uiteraard met de hulp van Wilde Westen, die hen doorheen dit traject zal begeleiden met workshops en advies. De eerste concertavond staat gepland op 26 februari, noteer deze datum alvast in je agenda. 

Via dit project willen we jongeren de kans geven om ervaring op te doen in de muzieksector en willen wij als organisatie leren wat er speelt bij de generaties y en z. Hoe beter dan hen gewoon betrekken bij onze concert- en festivalwerking?

Volg onze Young Curators via onze Instagram en Facebook pagina. 


Young Curators

Thibo Vanderroost

Erudit Wenze Dobe

Marthe Vanderhaeghe

© Camille Mortier

deel dit bericht: