Vijf nieuwe huisfotografen bij Wilde Westen

U bent hier

27.01

Vijf nieuwe huisfotografen bij Wilde Westen

Wilde Westen trapt het nieuwe concertseizoen af met vijf nieuwe huisfotografen. Na een fijne samenwerking met Kay Lacombe (huisfotograaf 2018 en 2019) is de opvolging verzekerd. Noor Vandendriessche, Bénédicte Dacquin, Gregory Vlieghe, Kattoo Hillewaere en Carlo Verfaille nemen de fakkel over. Kay Lacombe blijft in 2020 ook actief bij Wilde Westen.

Wilde Westen stelt voor:

Noor Vandendriessche (19)
is de jongste van de vijf. Noor is geboren in Roeselare en woont in Gent, waar ze fotografie studeert aan Kask. Noor is sinds 2019 verbonden aan onze concertwerking en deed haar intrede als fotograaf op Bos! festival.
- volg Noor op Instagram

Bénédicte Dacquin (39)
heeft de Franse nationaliteit en woont in Lille. Bénédicte was vorig jaar onze backstage fotograaf op Sonic City festival en kent haar weg in de wereld van de rock & roll. Gekend als portretfotografe is ze werkzaam in zowel België, Frankrijk als het Verenigd Koninkrijk.
- volg Bénédicte op Instagram

Gregory Vlieghe (44)
is een trouwe concertganger bij Wilde Westen en ziet muziek & fotografie als zijn twee grote passies. Gregory studeert fotokunst aan de academie in Kortrijk en wil zich dit jaar verder specialiseren in de concertfotografie. 
- volg Gregory op Instagram

Kattoo Hillewaere (54)
is al een aantal jaar bezig met fotografie en heeft een vaste stek in Kortrijk. Ze geeft fotoworkshops & beperkt zich als fotografe niet tot muziek. Bij Wilde Westen is ze al een tijd actief als vaste fotografe voor Festival Kortrijk en zet dit jaar verdere stappen in onze genre-overschrijdende werking.
- website Kattoo

Carlo Verfaille (49)
is al meer dan 25 jaar actief als fotograaf en specialiseert zich in portretten, evenementen en concertfotografie. Hij ruilde na tien jaar sportfotografie in voor concerfotografie en kan al een enorm portfolio voorleggen. Er zijn weinig bands die nog niet voor de lens van Carlo zijn gepasseerd.
- volg Carlo op Instagram

deel dit bericht: