U bent hier

11.01

Steun Live 2020

Goed voornemen voor 2021? De terugkeer van de concertjes, uiteraard!

Samen zijn we #UnitedForLiveMusic!

De sector van de livemuziek slaat de handen in elkaar met het publiek. Samen zamelen we geld in om mensen te helpen: al wie livemuziek mogelijk maakt (van backliners tot stagehands, van muzikanten tot boekingsagenten, van dj’s tot podiumbouwers, van geluidstechnici tot roadies) en die het nu financieel erg moeilijk heeft, verdient onze steun.

Het fonds heeft de ambitie een aanvulling te bieden, waar nodig een extra bijdrage te leveren. Aan door de huidige crisis op alle vlakken zwaar getroffen collega’s. Aan de sector zelf door relance-initiatieven te ondersteunen.

Want de livemuzieksector is unplugged. Letterlijk. Sinds mid maart is het stil op onze podia. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan werden alle culturele events verboden. Ook zomerfestivals zijn er dit jaar niet. De zo bloeiende livemuzieksector - van boekingsagent tot backliner, van artiest tot zaaluitbater - bloedt. LIVE2020 biedt geen alternatief voor de huidige en toekomstige steunmaatregelen van de overheden. Deze zijn en blijven nodig. LIVE2020 wil dat duwtje in de rug geven. Zodat livemuziek in de beste en veilige omstandigheden kan terugkeren naar jouw favoriete kleine en grote podia, binnen en buiten. Zodat we samen weer kunnen genieten van die unieke en onvergetelijke ervaringen die concerten en festivals zijn.

Steun LIVE2020. Maak een gift over, organiseer of neem deel aan één van de solidariteitsacties!
Alle info op de website van LIVE2020.

deel dit bericht: