Schrijf je nu in voor Spoetnik live!

U bent hier

17.08

Schrijf je nu in voor Spoetnik live!

Wil jij je muziek of beats graag aan een publiek laten horen? Neem deel aan deze open call, en wie weet sta jij straks op ons podium!

Wilde Westen gaat onder de noemer van Spoetnik op zoek naar opkomend, lokaal talent. Via Spoetnik bieden wij een podium, speelkansen en de nodige ondersteuning. 

Spoetnik Live

Na de geslaagde Sinksen Spoetnik live plannen we een nieuwe Spoetnik sessie op 11 september! Met Spoetnik live organiseren we een reeks live concerten met enkel lokaal, opkomend talent op de affiche.
Deze keer strijken we neer in Bolwerk waar drie acts een podiumkans krijgen samen met de voorstelling van het Bolwerk BAF project. 

BAF is een collectief jonge beeldende kunstenaars, ontstaan in 2019 vanuit de schoot van de Jongbloed-werking. Zij organiseren die dag op Bolwerk een tentoonstelling die ze maakten voor Expo NR. 21. 

Wil jij je één van de drie acts zijn die zijn muziek of beats mag laten horen aan een publiek? Schrijf je hier in voor de open call, en wie weet sta jij straks op ons podium!
Inschrijven kan tot 29 augustus.

Er worden 3 bands geselecteerd. Ben je er niet bij? Geen zorgen! Er volgen nog vele edities en je inschrijving gaat niet verloren.

deel dit bericht: