Portie Gemengd: drie muzikale blind dates

U bent hier

01.03

Portie Gemengd: drie muzikale blind dates

PORTIE GEMENGD:
een nieuw residentieproject van Wilde Westen en Muziekcentrum Track


Wilde Westen en Muziekcentrum Track presenteren 'Portie Gemengd': zes muzikanten uit totaal verschillende werelden werden uitgenodigd om een week lang in residentie te gaan. Een addertje: musiceren in residentie 'mocht' niet alleen. De muzikanten werden blind date-gewijs aan elkaar gekoppeld en drie niet zo voor de hand liggende muzikale koppels werden gevormd.

  • VIDEO: Topcellist Benjamin Glorieux experimenteerde met Brent Vanneste (Stake)
  • VIDEO: Benjamin Desmet (SX) werd gematcht met percussioniste Karen Willems
  • VIDEO: Chantal Acda dook in de studio met luitspeler Jurgen De Bruyn (Zefiro Torna)

Het resultaat van een week lang grenzeloos en genre-overschrijdend muziek maken presenteren wij nu donderdag 4 maart om 21u op Podium 19: een één uur lange docu met interviews, een blik achter de schermen én de drie muzikale toonmomenten die in een normale wereld gewoon 'in het echt' hadden plaatsgevonden. Bekijk hier de video trailer voor ons uurtje televisie.

Maar een uurtje televisie is niet voldoende, er is veel meer.  Wilde Westen & Muziekcentrum Track pakken vanaf vandaag uit met Portie Gemengd in het lang en het breed: met veel extra's, fijne diepte-interviews en vooral: veel muziek. Zo avontuurlijk en zo fijn als muziek maken maar kan zijn. Volg ons op Facebook & Instagram and be teased and pleased.

Lees hier meer over de drie muzikale koppels, check Wilde Westen TV voor alle video teasers & bekijk de fotoreportage door onze huisfotografe Noor Vandendriessche.


 

deel dit bericht: