PINGPONGCLUB wordt onze Artist in Residence

U bent hier

pingpongclub wordt onze artist in residence
02.07

PINGPONGCLUB wordt onze Artist in Residence

Onder de noemer 'Lotto Wild Talent' zetten Wilde Westen, Lotto en VI.BE dit jaar opnieuw de schouders onder nieuw talent. Samen lanceerden we een wedstrijd waarin we op zoek gingen naar een West-Vlaamse band of artiest die werkt aan een eerste wapenfeit. De winnaar van die wedstrijd wordt vervolgens begeleid en ondersteund, met een traject op maat. 

Na een uitgebreide selectieronde werd uit de vele inzendingen PINGPONGCLUB gekozen als de nieuwe Lotto Wild Talent. PINGPONGCLUB (°2019) is een Gents-Kortrijkse indiepopband rond zanger Jonas Desmet.

De band bewees zich al in muziekwedstrijden als Humo's Rock Rally en Soundtrack, werd opgepikt door menig Vlaams muziekblog en gaf het beste van zichzelf op festivals als Leffingeleuren, Dranouter en Eurosonic Noorderslag (NL). Hun sound? Denk: dansbaar, met clevere songwriting, een warme stem en intrigerende arrangementen. Op dit moment zijn ze volop bezig aan de preproductie van hun eerste EP. Deze zomer kruipen ze de studio in met Robin Aerts (Het Zesde Metaal).

PINGPONGCLUB wordt dit jaar dus officieel Artist in Residence van Wilde Westen. We bieden hen een repetitieruimte, P.A. sessies en professionele ondersteuning op maat. Als kers op de taart krijgt de band ook de kans om een EP release show te organiseren in concertzaal De KreunBenieuwd naar meer? Beluister PINGPONGCLUB hier op volume 100.

pingpongclub

deel dit bericht: