Parkeren tijdens Paasfoor Kortrijk

U bent hier

27.03

Parkeren tijdens Paasfoor Kortrijk

Vanaf nu tot en met zondag 15 april is de Paasfoor in de stad. Parkeren dichtbij onze concertzaal De Kreun (Conservatoriumplein 1) wordt tijdens deze periode erg lastig. We adviseren om met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te komen. Is dit niet mogelijk dan raden we aan om zeker op tijd te vertrekken.
De parking Casinoplein en parking Conservatoriumplein zijn tijdens de Paasfoor niet in gebruik. Parkeren tijdens deze periode kan wel op:

  • Parking Haven
  • Parking Schouwburg
  • Parking Weide

Bovenstaande drie parkings bevinden zich op wandelafstand van Concertzaal De Kreun. Voor meer informatie over parkeren in Kortrijk kan je terecht op de website van Parko.

Ook de ingang van De Kreun is door de aanwezigheid van talrijke attracties moeilijker bereikbaar / vindbaar.  Niettemin proberen we de werking bij de ingang van onze concertzaal zo goed mogelijk te organiseren. De avondkassa, de gastenlijst en de ticketscan gebeurt nu aan de ingang van Muziekcentrum Track (schuin tegenover de ingang van De Kreun) zodat een vlotte doorstroom van onze bezoekers mogelijk is.

 


 

 

 

 

Foto: David Martijn
 

 

deel dit bericht: