Ontdek de voordeeltarieven & tickets

U bent hier

22.11

Ontdek de voordeeltarieven & tickets

Ontdek de voordeeltarieven en abonnementen.

Van 5 tot 8 maart 2020 overspoelt Festival Kortrijk de stad met zijn elfde editie. Voor het eerst bundelen we concerten, talks en verrassende projecten tot een krachtig vierdaags festival met 'water' als thema.

Het volledige programma ontdek je hier. Voor de concerten van Festival Kortrijk bieden we een resem voordelige tarieven en abonnementen aan. 

Vroegboekactie: ABO 3 = 20% korting

Reserveer voor 6 januari 2020 minstens 3 concerten uit ons programma en geniet 20% korting op de ticketprijs. De ABO 3 korting geldt niet voor middagconcerten & combitickets.

Reductietarieven

Voor studenten en jongeren -18 bieden we het volledige festivalprogramma aan voor €6 per ticket.

Eigenaars van een Wild Card krijgen standaard €3 korting per ticket. Behalve op de middagconcerten die €5 kosten.

Het volledige festivalprogramma komt in aanmerking voor UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel beschikbaar in voorverkoop aan de balie bij UiT in Kortrijk.

Groepsbestellingen

Voor groepsbestellingen (€3 korting per ticket vanaf 10 personen) neem je contact op met info@wildewesten.be of bel je naar het nummer 056 37 06 44.

Middagconcerten aan €5

De middagconcerten van Festival Kortrijk staan dit jaar in het teken van de 250ste verjaardag van Ludwig van Beethoven. Voor slechts €5 geniet je van zijn laatste strijkkwartetten.

deel dit bericht: