Jouw bezoek aan BOS! festival

U bent hier

BOS praktische info
30.03

Jouw bezoek aan BOS! festival

We willen iedereen welkom heten op onze concerten/festivals en doen er dan ook alles aan om onze locaties zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze medewerkers aan de ingang zijn steeds aanspreekbaar bij vragen of wanneer je extra begeleiding wenst. Heb je vragen op voorhand of wens je extra begeleiding of voorzieningen? Stuur dan een mailtje naar toegankelijkheid@wildewesten.be.

1. Locatie

Provinciedomein Bergelen: Bergelen 56, 8560 Wevelgem
Ingang via Hemelhofweg.

2. Bereikbaarheid

Fietsenstalling

Er worden voldoende fietsenstallingen voorzien. We stimuleren het gebruik van de fiets!

Openbaar vervoer

Provinciedomein Bergelen is niet bereikbaar met de trein. Het domein is bereikbaar met bus 62, 82 en 61 vanuit Kortrijk, maar vandaaruit is het nog 30 minuten wandelen naar de festivalsite. De laatste bus richting Kortrijk is om 21u. 
Plan je route met de bus hier

Met de auto

Er is parking nabij het domein (Hemelhofweg), alsook voorzien we parkeergelegenheid dichtbij de ingang voor personen met een beperking.

3. Toegankelijkheid

Rolstoelgebruikers

BOS! vindt plaats in het natuurdomein Bergelen. De hoofdpaden bestaan uit kiezelstenen, de podia bevinden zich op de grasvelden. Het festival is hierdoor beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We voorzien wel stewards die extra begeleiding kunnen bieden.

Visuele beperking

Geattesteerde assistentiehonden zijn welkom op het festival.
Ook ondersteuners mogen gratis mee. Mail naar toegankelijkheid@wildewesten.be om een gratis ticket te reserveren.

Kiss & Ride zone

Er wordt een Kiss & Ride zone voorzien dichtbij de ingang voor minder mobiele personen. 

Even slecht te been?

Klapstoeltjes toegeklapt kleiner dan 55cm mogen zonder vragen het terrein op.

4. UiTPAS

Het BOS! festival komt in aanmerking voor UiTPAS. Mensen met een UiTPAS aan kansentarief genieten 80% korting op de ticketprijs. Tickets aan kansentarief zijn beschikbaar bij UiT in Kortrijk of online te reserveren via toegankelijkheid@wildewesten.be met vermelding van het festival waarvoor je tickets wenst, je UiTPASnummer en het gewenste aantal tickets aan UiTPAStarief.

deel dit bericht: