Dit zijn de maatregelen voor onze coronaproof concerten

U bent hier

Coronamaatregelen tijdens onze concerten
23.06

Dit zijn de maatregelen voor onze coronaproof concerten

Een handig overzicht van alle coronaproof concertregels.

Hoera!

Eindelijk weer live muziek. We kijken er gigantisch naar uit om jullie terug te zien. Voor het gemak sommen we alle te volgen regels hier nog even op.

IN- EN UITGANG

De in- en uitgang, looprichting, alsook de anderhalvemeter posities worden gemarkeerd. Je mag telkens maar 1 positie opschuiven.

Elke bezoeker draagt verplicht een mondmasker. Dit vanaf het moment je in de wachtrij staat tot je het gebouw verlaat. Breng, indien mogelijk, je eigen mondmasker mee. Bij het binnenkomen dienen de handen gedesinfecteerd te worden. Er wordt desinfecterende handgel voorzien aan de ingang.

Er wordt een aanwezigheidsregister bijgehouden. Iedere bezoeker zal voor het betreden van de concertlocatie gevraagd worden zijn naam, familienaam en telefoonnummer te geven aan de inkommedewerker. Deze gegevens worden na een maand vernietigd en niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

TIJDENS HET EVENEMENT

Alle evenementen gaan zittend door. Gelieve dit te respecteren.
Ook tijdens het concert blijft het dragen van een mondmasker verplicht.

Toeschouwers mogen evenementen bijwonen met hun bubbel en naast elkaar zitten. Het zitplan wordt opgemaakt op basis van het aantal tickets aangekocht per persoon. Bubbels worden steeds anderhalve meter uit elkaar gezet en stoelen mogen niet verplaatst worden.

HORECA

Bediening gebeurt aan tafel. Bestellingen worden opgenomen per sms, enkel cash betalen is mogelijk!

Er wordt uitsluitend zittend geconsumeerd. Consumeren aan de bar of rechtstaand is niet toegestaan.

VESTIAIRE

We organiseren voor onze concerten voorlopig geen vestiaire. Dit om contactmomenten tussen bezoekers en medewerkers te vermijden. Ook onze lockers zijn om hygiënische redenen niet beschikbaar.

SANITAIR

Social distancing geldt in het sanitair. Respecteer ook hier de anderhalvemeter markeringen.

In de toiletten voorzien we handzeep met wegwerptissues. Het sanitair wordt regelmatig gereinigd.

Gelieve ook je eigen verantwoordelijkheid te nemen en zowel voor als na je toiletbezoek je handen te reinigen.

VERDER OOK NOG EVEN DIT...

Ben je ziek of vertoonde je 7 dagen voor het evenement symptomen dan vragen we je vriendelijk om niet deel te nemen aan het event.

We adviseren het publiek om geen verschillende activiteiten binnen dezelfde week te plannen.

Volwassen en kinderen uit risicogroepen zijn welkom op de evenementen, maar hun aanwezigheid impliceert dat zij zelf of hun ouders een inschatting van het risico maken. Tot de risicogroep behoren personen ouder dan 65 jaar, personen met diabetes, personen met ernstige obesitas, personen met hartziekten, long- of nieraandoeningen en personen met kanker of van wie het immuunsysteem verzwakt is.

deel dit bericht: