De 5 Sonic City favorieten van Young Curator Lukas

U bent hier

04.11

De 5 Sonic City favorieten van Young Curator Lukas

We vroegen onze 5 Young Curators om hun favorieten uit de Sonic City en Sonic in the City line-up. Ontdek de favorieten van Lukas Cooman hieronder:

Mannequin Pussy / Sonic City Saturday

Deze band speelt indie, pop en punkrock all-in-one,  een combinatie die zeker in de smaak zal vallen. De zangeres wisselt af tussen melodische zanglijnen en intens geschreeuw, terwijl de band gewoon lekker strak verder speelt. Niet te missen als je 't mij vraagt!

Shame / Sonic City Sunday

De goudhaantjes van de Britse punkscene. Vijf jonge gasten met een 'live' reputatie van jewelste. De energieke zanger Charlie Steen straalt zowel arrogantie als overtuigingskracht uit, de band speelt geweldige gitaarlijnen bovenop een strakke, aandrijvende bas-drumcombinatie, wat wil een mens nog meer?

Squid / Sonic City Sunday

Nog meer postpunk uit de UK, weliswaar met een toch heel unieke sound. Hoge verwachtingen voor deze show.

Thurston Moore Group / Sonic City Saturday

Prachtig dat deze levende legende terugkomt naar het Sonic City Festival. Deze topmuzikanten staan garant voor een experimenteel doch onvergetelijk optreden.

Psycho 44 / Sonic in the City Sunday

Naast het Sonic City Festival is er natuurlijk ook ons eigen Sonic in the City. Met deze 2 gratis concertavonden geven we ook jong en opkomend Belgisch talent een podium om hun ding te doen.
Kom zeker eens langs in Pand.A want het programma loont de moeite! Psycho 44 is de headliner van de zondag, en zal met hun elektronische punk-/stonerrock ongetwijfeld het café uit zijn voegen doen barsten.

deel dit bericht: