Become a YOUNG CURATOR @ Wilde Westen

U bent hier

28.08

Become a YOUNG CURATOR @ Wilde Westen

Wij zijn op zoek naar 5 jonge curatoren. Ben je tussen de 18 en 26 jaar en lijkt een jaar lang bij ons programmeren jou wel iets? Lees dan snel verder.

Wij bieden 5 jongeren de kans om een jaar hun ding te doen binnen onze programmatie. We gaan van start tijdens Sonic City (8 tot 10 november 2019) waar we voor het eerst de stad in trekken onder de noemer ‘Sonic City in The City’. Jullie mogen deze affiche – met de focus op jonge artiesten - samenstellen. Daarbij aansluitend nemen jullie ook de communicatie en productie van het ‘Sonic City in The City’-podium voor jullie rekening.

Na Sonic City volgt meer! Doorheen het jaar krijgen jullie de kans om caféconcerten te programmeren & coördineren in Pand.A. Opnieuw met de nadruk op jong, nieuw talent in de kijker plaatsen. Ook de communicatie & productie van deze caféconcerten worden jullie taak.
Daarnaast worden jullie ook betrokken bij onze andere festivals & de reguliere concertwerking.

We laten jullie uiteraard niet aan jullie lot over. Jullie krijgen onze begeleiding en we bieden jullie een aantal workshops aan van professionelen in het werkveld.

Klinkt dit alles jou als muziek in de oren? Stuur dan vóór 18 september 2019 een korte CV en motivatiebrief naar elice@wildewesten.be.

De voorwaarden:
- Je bent tussen de 18 en 26 jaar.
- Je hebt voeling met het Belgische muzieklandschap en weet welke bands hot news zijn.
- Je bent voldoende beschikbaar in de maanden september/oktober. De voorbereiding naar Sonic City is kortbij.
- Je bent beschikbaar tijdens Sonic City: 8 tot 10 november 2019.
- Je bent bereid je een volledig jaar op vrijwillige basis in te zetten als Young Curator en afspraken na te komen.
- Ervaring is niet vereist, je hebt vooral heel veel goesting en een liefde voor muziek.

Om het traject vlot op te starten en gezien de korte deadline voor Sonic City, vragen we je alvast om dinsdag 24 september in de avond vrij te houden. Het eerste contactmoment met de geselecteerden zal die avond plaatsvinden.

deel dit bericht: