Word vrijwilliger bij Wilde Westen! | Wilde Westen

U bent hier

Word vrijwilliger bij Wilde Westen!

Hou je van concerten en festivals? Ben je regelmatig enkele uurtjes vrij en heb je zin om in muziek te werken? Word vrijwilliger bij Wilde Westen!

Vrijwilligers worden voornamelijk ingezet op onze concertavonden en festivals. In ruil voor dat harde werk ontvang je een vrijwilligersvergoeding, mag je gratis naar onze concerten en organiseren we af en toe een tof vrijwilligersfeestje.

Heb je interesse om te helpen? Stuur een mailtje naar elice@wildewesten.be. Zij legt je met plezier het reilen en zeilen van onze vrijwilligerswerking uit.

Wilde Westen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn. Iedereen is welkom in onze vrijwilligerswerking.
 

Als vrijwilliger kan je ingezet worden op volgende taken

BARMEDEWERKER
Tap je de schoonste pintjes van de streek of wil je dat net graag leren? Dan ben jij de barmedeweker die we zoeken! Jij beheert en onderhoudt de bar tijdens onze concertavonden.

INGANG
Kom je graag in contact met bezoekers en help je hen graag verder? Dan is werken aan de ingang iets voor jou! Jij ontvangt de bezoekers in onze zaal, scant hun tickets, beheert de avondkassa/guestlist en staat bezoekers te woord bij vragen.

SUPPOOST
Niet vies van een beetje verantwoordelijkheid? Als suppoost ben je toezichthouder bij concerten of op zich staande geluidsinstallaties. Je ziet erop toe dat concerten op tijd starten en eindigen, bezoekers de volledige ruimte innemen of het kunstwerk niet aanraken. Je staat hen met plezier ook te woord bij vragen.

OPBOUW- AFBRAAK - STAGEHAND
Is doe-het-zelver je tweede naam? Dan schakelen we je met plezier in voor de opbouw en afbouw van onze festivals.
Je backline skills inzetten of verder uitbreiden? Ook als stagehand kan je bij ons aan de slag.

Interesse? Stuur een mailtje naar elice@wildewesten.be.