Praktische info Festival Kortrijk 2022 | Wilde Westen

U bent hier

Praktische info Festival Kortrijk 2022

 

Ticketprijzen
De prijzen van losse tickets staan vermeld bij iedere activiteit. Voor studenten en jongeren bieden we het volledige festivalprogramma aan voor €6 per ticket. Eigenaars van een Wild Card krijgen standaard €3 korting per ticket. Reductieprijzen staan vermeld naast de normale ticketprijs. Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs (Wild Card, studentenkaart of identiteitskaart) gevraagd aan de ingang.
Extra info: Vermelde ticketprijs is inclusief ticketkost. Op tickets met een jongerentarief van €6 gelden geen abonnementsreducties. Verzendingskosten: €1,25 per reservatie. Verkochte tickets worden niet teruggenomen.

-----------------

Kortingtarieven

Wild Card
Met een Wild Card geniet je €3 korting op alle concerten van Wilde Westen. Wild Card korting is dus ook geldig voor de concerten van Festival Kortrijk. Met een Wild Card krijg je bovendien persoonlijke uitnodigingen voor gratis concerten in de Kreun, kortingen in partnerclubs en jaarlijks extra verrassingsvoordelen. 
Een Wild Card is één jaar geldig en koop je via www.wildewesten.be/info/wild-card. 

Studentenkorting
Ben je jonger dan 18 jaar of student aan een hogeschool of universiteit? Dan betaal je slechts €6 per ticket voor een evenement van Festival Kortrijk. Blijf op de hoogte van al onze acties voor studenten via wildewesten.be/student en schrijf je in op onze nieuwsbrief via wildewesten.be/nieuwsbrief.

Groepskorting

Er geldt een groepskorting van €3 per ticket vanaf 10 personen. Voor bestellingen neem je contact op met helena@wildewesten.be of bel je naar het nummer 056 37 06 44 (bereikbaar tijdens kantooruren).

Abonnementskorting ABO3

Bij aankoop van tickets voor minstens 3 concerten geniet je 25% korting op de ticketprijs. Je kan hier aanduiden hoeveel van die abonnementen je wil (kies 1 als je 1x3. tickets wil bestellen, 2 voor 2x3 tickets enz.). Vervolgens duid je de gewenste concerten aan. 

ABO3: Enkel verkrijgbaar via www.festivalkortrijk.be of aan de balie UiT in Kortrijk (056 23 98 55). Niet via de website van Schouwburg Kortrijk.

CUBO

CUBO-abonnees kunnen gratis naar concerten in co-productie met Schouwburg Kortrijk, je herkent ze aan het CUBO-label. Als CUBO-abonnee heb je voor 15 euro per maand toegang tot het podium- en filmaanbod georganiseerd door Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA (Budascoop). Meer info op www.schouwburgkortrijk.be/cubo.

UiT-pas

Het volledige festivalprogramma komt in aanmerking voor UiTPAS. Spaar punten en geniet van talloze voordelen. Mensen met een berperkt inkomen genieten 80% korting. Tickets aan kansentarief zijn enkel beschikbaar in voorverkoop aan de balie bij UiT in Kortrijk. Meer info op www.wildewesten.be/info/uitpas.

-----------------

Concertlocaties in Kortrijk

Schouwburg Kortrijk - Schouwburgplein 14

Concertstudio - Conservatoriumplein 1

Kunstencentrum Buda - Kapucijnenstraat 10

Muziekcentrum Track - Conservatoriumplein 1

Onze-Lieve-Vrouwekerk - Deken Zegerplein

Boekenhuis Theoria - Casinoplein 10

Theater Antigone - Overleiestraat 47

Texture - Noordstraat 28

-----------------

 

Contact 

Info en reservatie

www.festivalkortrijk.be

UIT in Kortrijk
056 23 98 55
S
chouwburgplein 14, Kortrijk

Openingsuren
Ma woe vrij 10:00-12:00 en 13:00 – 17:00
Do 13:30 – 17:00 do 13:30 – 17:00

Heb je vragen, aarzel niet om een mailtje te sturen naar helena@wildewesten.be