Jazz Cats

U bent hier

Afgelast

Jazz Cats

28.03
Voorverkoop Wild Card€27
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€27
Voorverkoop€30
Voorverkoop kinderen -12 jaargratis

Bij tickets gekocht met een Wild Card (lidkaart Wilde Westen) of studentenkaart dient een geldige kaart voorgelegd te worden aan de ingang. Kan je dat niet, dan moet de verkregen korting terugbetaald worden. Dit kan enkel cash.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

UITpas tickets kunnen aangekocht worden bij UIT in Kortrijk.

Alle kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis binnen mits begeleiding van hun ouders. Denk echter aan de nodige gehoorbescherming.

uitpas

Beste,

In navolging van het officiële bericht van premier Sophie Willèms, en als verderzetting van het besluit dat de Kortrijkse culturele instellingen eerder al namen, zijn wij genoodzaakt ook ons Jazz Cats Festival 2020 te annuleren. De gezondheid van ons publiek komt op de eerste plaats. Samen gaan we de verdere verspreiding van het coronavirus tegen.

Gezien de veelheid aan internationale acts wordt Jazz Cats volledig geannuleerd en wordt niet gezocht naar een nieuwe datum.
Uw gekochte tickets zullen worden terugbetaald. Geef ons echter even de tijd om dit in orde te brengen.

We danken je voor het vertrouwen en zien je heel graag terug in de nabije toekomst. Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.  En voor de mensen die noodgedwongen moeten thuisblijven, is er altijd een van de Wilde Westen Spotify playlists om thuis toch nog te kunnen genieten van fijne muziek.

deel dit festival