Uitverkocht

Bos! Festival 2018

07.07 2018

Zefiro Torna

Bos! Festival

tickets

Voorverkoop Wild Card
€20
Voorverkoop
€25
Aan de deur
€30

Zefiro Torna maakt deel uit van de Bos! Festival line-up. Bij tickets voor Bos! gekocht aan voordeeltarief wordt een geldige lidkaart of ID-kaart gevraagd aan de ingang van het festivalterrein.

Stage: Water

Het internationaal gerenommeerde muziekensemble Zefiro Torna staat sinds zijn oprichting in 1996 bekend om zijn vernieuwende en originele concepten. Het ensemble werkt met musici uit heel Europa en brengt het muzikale erfgoed uit middeleeuwen tot barok op een unieke manier tot leven voor een breed publiek. Door een historische uitvoeringspraktijk te koppelen aan andere muziekgenres, literatuur, filosofie, wetenschap en hedendaagsevisuele kunsten, (figuren)theater of dans realiseert Zefiro Torna beklijvende totaalconcepten rond een variatie aan symbolische en allegorische thema's.

Het ensemble trad in dialoog met individuele kunstenaars, regisseurs, choreografen, componisten en performers als Anne-Mie Van Kerckhoven, Mauro Pawlowski, Dick van der Harst, Ghalia Benali en gezelschappen als Abattoir Fermé.

Deel dit event