Wilde Wandelen? - Levy Seynaeve Afstand: 6,5 kilometer, Locatie: Kortrijk

U bent hier

Wilde Wandelen?

Wilde Wandelen? - Levy Seynaeve

23.11.2020 to 31.12.2020
Afstand: 6,5 kilometer
Locatie: Kortrijk

Levy Seynaeve strikken voor een Wilde Westen wandeling was eigenlijk een evidentie. Hij is al jaren kind aan huis en stond met verschillende bands zoals Hessian, Amenra en Wiegedood meerdere keren op een van onze podia. In een niet zo ver verleden tapte Levy zelfs nog pintjes aan onze toog in De Kreun. Ondertussen stapte hij uit Amenra en into een nieuwe band : de superband 'Living Gate', met Amenra lid Lennart Bossu, Wim Coppers (Wiegedood, Rise & Fall) en Aaron Rieseberg, van de Amerikaanse doomband YOB. Ze brachten recent een EP uit op 't prestigieuze US label Relapse Records. Levy werd net 30, nog maar 30. Intussen bracht hij al platen uit op labels als Neurot, Relapse en Century Media. We denken niet dat iemand 't hem zal nadoen.

Levy's wandeling is 6,5 kilometer lang en loodst je uit de stadskern van Kortrijk, op ontdekkingstocht op de boerenbuiten, richting Kennedypark, Marionetten en Libelle. 

Hij stelde voor ons ook een uiterst eclectische en verrassende playlist samen die je kunt afspelen terwijl je wandelt.  Beware, verwacht vooral geen zware metalen, maar laat je gewoon verrassen! Wij weten al lang dat Levy een muzikale veelvraat is. Nu jullie nog ! Enjoy.

Ontdek hier de wandeling van Levy SeynaeveGa je alleen op pad? Bring your headphones! Levy maakte voor deze gelegenheid ook een playlist en zorgde voor een 'perfect pairing': de omgeving en de playlist gaan hand in hand.

''Ik woon zelf in het centrum van Kortrijk en heb gemerkt dat ik in tijden van lockdown liever het beetje natuur die we hebben rond de stad opzoek dan eeuwig te dwalen in de straatjes rond mijn appartement. Meer dan ooit apprecieer ik hoe simpel en rustig het is op de West-Vlaamse boerenbuiten.''

Perfect pairing: de wandeling en de playlist gaan hand in hand. 

''Als ik ga wandelen, luister ik quasi altijd naar muziek. Het is de enige manier om het resterende lawaai van de stad helemaal weg te filteren. Ik ben met mijn playlist weggebleven van muziek die te veel aandacht opeist. Niet te veel repetitieve melodieën of catchy zanglijnen. Liever luister ik, als ik ga wandelen, naar muziek die je brein de kans geeft om weg te lopen van zichzelf.''

Volg onze Wilde Westen instagrampagina voor foto's van Levy Seynaeve's Wilde Wandeling.

Meer Levy? Dat vind je hier en hier.

Deel dit event