WIEGEDOOD + HAEMERS, DJ Ginger Army

U bent hier

Verplaatst
WIEGEDOOD

WIEGEDOOD

27.10.2022
+ HAEMERS
DJ Ginger Army
Aan de deur€22,5
Voorverkoop€19,5
WILD CARD €16,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
-18 of studentenkaart€16,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
UiTpas€5.4

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie

Nieuwe datum: 27 oktober 2022. 

In 2015 na de release van hun ‘De Doden Hebben Het Goed-trilogie’ was het al een feit dat WIEGEDOOD niet zomaar een black metalband was. De kracht van de drie Belgische topmuzikanten Levy Seynaeve, Wim Coppers en Gilles Demolder, zorgt voor een indrukwekkende impact op de Belgische metalscene.

There's Always Blood At The End Of The Road’ richt zich op de smerigste en meest walgelijke delen van de menselijke natuur en zijn samenleving. Het blijft ver weg van de typische black metal thema's en concepten. In plaats daarvan richt het zich op de innerlijke strijd die we voeren, in een poging de realiteit te overwinnen.

‘There's Always Blood At The End Of The Road’ verkent plaatsen waar de vorige trilogie niet eens de oppervlakte van raakte, zowel tekstueel als muzikaal. Een blik uit de eerste hand in pure walging, een psychotische rit met synths, taperecorders, hete club jazz en verontrustende samples. Een duidelijke verandering ten opzichte van hun vorige werk, een donkere wending naar iets onverwachts en onwelkoms.

 

SUPPORT: HAEMERS

Ghent-based band playing tight & ripping hardcorepunk that bounces up and down with some spacy influences. Just released their record ‘Onderwereld’. Expect short but raging songs that make you clench your fists and bounce your head.

Deel dit event