Warhaus Try out

U bent hier

Uitverkocht
©Titus Simoens

Warhaus

22.09.2022
Try out
VKK€26,5
WILD CARD / 4x4€23,5
STUDENT / 12-18 JAAR€23,5
Price info: 
Enkel geldig op vertoon van studentenkaart / ID.
ADD€29,5
UiTPAS€6,5
Price info: 
Enkel te bestellen via Ticketservice Kortrijk (056 23 98 55).

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:45
DOORS
20:30
WARHAUS
Locatie
uitpas

UNIEKE TRY OUT

Op 22 september speelt Warhaus een unieke try out in onze zaal.
De Kreun vormde de voorbije weken de ideale repetitieruimte. Nu zet Warhaus de deuren open voor een intieme preview van hun nieuwe tour. 

Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere (Balthazar), prachtplaten We Fucked a Flame into Being (2016) en Warhaus (2017) de wereld in stuurde. De donkere, zwoele sfeer, strakke instrumentatie en sensuele vrouwenzang wisten menig muziekliefhebber te bekoren.

Een gebroken hart en een eenzaam verblijf in Palermo zorgden voor de langverwachte opvolger. De eerste single "Open Window" klinkt meteen strak en groovy. Tegelijk is het ook een echte breakup song, vertelde Maarten op Stubru"Ik speel met het cliché van de artiest en zijn muze. De muze is het beu om hem te inspireren en zet hem op straat."  De song is het eerste nummer van de nieuwe plaat die in november uitkomt. Een voorsmaakje daarvan krijg je ongetwijfeld tijdens deze try out!

"Here’s a man whose vocal tone sounds something like Matt Berninger after drinking a week’s worth of bourbon with Mark Lanegan." - Loud & Quiet

 

Deel dit event