Two Envelopes

U bent hier

Festival van Vlaanderen Kortrijk 2019

Two Envelopes

23.02.2019
Gratis Toonmoment
GRATIS€0

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Inschrijven via elice@wildewesten.be met vermelding van je naam en aantal personen.

Klaveciniste Lisa Kokwenda Schweiger en percussionist Jacob Vanneste  vormen samen het duo Two Envelopes. Hun fundament is klassiek, dat ze op avontuurlijke wijze combineren met theatrale elementen, performance en elektronica. In 2015 werd het duo  geselecteerd als ‘International Young Artist’ door Musica, impulscentrum voor muziek, waar ze een eigen werk, Alamento, creëerden. De weinige composities voor klavecimbel en percussie dateren uit de jaren ’80 en ’90. Om het repertoire voor deze zeldzame bezetting uit te breiden, besloot Two Envelopes in 2016 met twee componisten samen te werken als resident in QO-2. Sindsdien hadden ze de smaak te pakken en groeide het verlangen om het project uit te breiden. In februari 2019 resideren ze hiervoor in Muziekcentrum Track. Vanneste en Schweiger nodigen verschillende componisten uit om nieuw werk voor hen te schrijven. Kom luisteren naar hun eerste toonmoment en beleef geschiedenis. 

Fotocredit:Laurent Orseau

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Inschrijven via elice@wildewesten.be met vermelding van je naam en aantal personen.

Deel dit event