U bent hier

13.12 2019

Turbo Alive Band

+ Turbomentary
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€13,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€13,5
Voorverkoop
€16,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

uitpas

 

DOORS         19H30
DOCU        20H00
TAB ON STAGE      21H30

Johny Turbo, dé Kortrijkse volksheld bij uitstek, behoeft weinig uitleg. Begrippen als “Zeise zeise zeise”, “Vis” en “Slekke” spreken tot de verbeelding van zowat elke volbloed West-Vlaming.

Op 6 januari 2020 is het 20 jaar geleden dat Johny Turbo aka Ivan Carlier het leven liet. Hoog tijd voor een passend eerbetoon in de Leiestad met de vertoning van de documentaire
“Turbo – a Turbomentary” en een unieke clubshow van de Turbo Alive Band mét aantal special guests!

Vo Johny, vo Ivan, vo Kortrik!

TURBO – a Turbomentary

De documentaire ‘Turbomentary’ belicht de vele kanten van deze boeiende persoonlijkheid. Menenaar Karlheinz Chambaere, zelf muzikant en grote fan van de liedjes van de Kortrijkse cultfiguur, werkte twee jaar aan de documentaire.

Turbo Alive Band

De Turbo Alive Band is terug van weggeweest! 20 jaar na de dood van Ivan Carlier aka Johny Turbo, brengen 10 Kortrijkse muzikanten een passend eerbetoon aan dé Kortrijkse volksheld bij uitstek.

Live is de Turbo Alive Band een ware sensatie: een strakke ritmesectie en een vlammende blazerssectie. Verwacht een mix van minder bekend werk van Johny met klassiekers als daar zijn "Vis in de Leie", "Margrietje", ...

Line up: Mario van Desselgem (zang), Bert Meersman (drums), Nico Castelein (gitaar), Pieter Nuyttens (keys), Koen Salembier (bas), Wim Dierick (accordeon), Ruben Vercaemer (sax), Stijn Herman (trompet), Heikki Verdure (trompet) & Pieter Abé (trombone)

Deel dit event

Coproductie: