Trio Aries Gratis voor Wild Cards!

U bent hier

Trio Aries

Trio Aries

26.08.2020
BUITEN WESTEN
Gratis voor Wild Cards!
Voorverkoop€11,5
Voorverkoop Wild Card€0

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

Deuren 19u
Concert 20u

Trio Aries

Drie jonge Belgische muzikanten, violiste Alice Van Leuven, cellist Paul Heyman en pianist Wouter Valvekens hebben elkaar gevonden in het Trio Aries, vanuit hun passie voor kamermuziek en meer bepaald het pianotrio. Zij kregen elk een brede opleiding, zowel als solist als kamermuzikant, in drie wereldvermaarde instituten: Alice in de Universität der Künste in Berlijn, Paul in de Zürcher Hochschule der Künste in Zürich en Wouter in de Royal Academy of Music in Londen.

Het Trio Aries won in februari 2020 de kamermuziekwedstrijd Supernova georganiseerd door radio Klara in Bozar en kreeg daarbij een speciale prijs met een CD-opname aangeboden, die zal verschijnen in 2021. Het trio is sinds het seizoen 18/19 actief en werd geprogrammeerd om recitals te geven op o.a. het festival BxlSurScène, de concertreeks Espace Garage in Ottignies, het festival Jong Talent in Knokke, het festival Midi-Minimes, de Zomer van Sint-Pieter in Leuven, het Klarafestival in Bozar, OdeGand in Gent, Klara in de Singel in Antwerpen, Klassiek in de Abdij in Jette en meer.

Programma:
F. Mendelssohn: Pianotrio in d, op. 49 - Deel 1: Molto allegro ed agitato 
F. Schubert: Pianotrio in Es, D. 929

 

BUITEN WESTEN is een co-productie met Muziekcentrum Track.

Deel dit event