U bent hier

Fireplace

17.02 2019

Transports Publics

Kortrijk Centrum

tickets

Eén ticket geeft toegang tot alle concerten van Fireplace. Tickethouders die vóór vrijdag 15 februari 12u00 hun ticket reserveerden ontvingen een link om hun programma samen te stellen. De persoonlijke link is nog tot zaterdag 16 februari - 24u00 actief. Wie later reserveerde of zijn keuzeconcerten nog niet doorgaf via de link dienen hun keuzeconcerten te kiezen aan het onthaal in Stadshuis Kortrijk vanaf 13u00. In totaal kan je drie keuzeconcerten meepikken tussen 14u00 en 18u00. Alle huiskamers bevinden zich op wandelafstand van elkaar.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

uitpas

Locatie: Stadhuis, Grote Markt 54
Timings: 14u00 - 15u30 - 16u45

Transports Publics is het vehikel waarmee Thomas Baeté zijn artistieke projecten rond barokmuziek de wereld inrijdt. De kern van die projecten is nu eens een historische figuur, dan weer een filosofisch idee of een oud manuscript, maar altijd wordt oude muziek op een nieuwe manier relevant gemaakt voor onze hedendaagse maatschappij. Het einddoel van Transports Publics blijft: het publiek in vervoering brengen.

Tijdens FIREPLACE brengen ze het project '
Les chaussettes de l'archiduchesse'Galanterie en gossip in de 17de-eeuwse salons met onder meer werken van Jean-Baptiste Matho en Louis de Mollier, Mr du Buisson.

Foto: Koen Broos

 

Deel dit event