Uitverkocht
08.01 2019

Tourist LeMC

try-out
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€22
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€22
Voorverkoop
€25
Aan de deur
€28

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang. Kan je geen Wild Card of studentenkaart voorleggen moet de verkregen korting van €3 worden opgelegd aan de avondkassa.

uitpas

Deuren 19u30
Tourist LeMC 20u45

Staanplaatsen
Geen voorprogramma

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de route tot hij in 2015 zijn grote doorbraak wist te verzilveren met singles “Koning Liefde”, “De Troubadours”, “En Route” en zijn grootste hit tot nu toe “Horizon” (meer dan 4,3 miljoen YouTube views!). Stuk voor stuk topsongs terug te vinden op het album ‘En Route’. Die langspeler ging inmiddels al meer dan 40.000 keer over de toonbank, goed voor een dubbel platina award. De ‘En Route’ albumcampagne werd in november 2016 gepast afgesloten in een uitverkochte Lotto Arena.

Hoog tijd dus om dat nog eens allemaal over te doen! Na een zinderend concert op Pukkelpop is Tourist LeMC helemaal terug mét nieuwe plaat en een geplande show in thuishaven Antwerpen, opnieuw in de Lotto Arena. Maar niet voor hij eerst een halte maakt in De Kreun in Kortrijk voor een try-out concert voor een heel beperkt publiek!

 

Deel dit event