25.04 2018

Thomas Dieltjens

MIDDAGCONCERT

tickets

Normaal
€ 5

Geen korting met Wild Card voor de middagconcerten.

uitpas

Kom even op adem tijdens je lunchpauze
Voor het eerst organiseert Festival Kortrijk middagconcerten die je perfect kan inplannen tijdens je lunchpauze of voor je aan de siesta begint. De concerten duren 30 à 40 minuten. Ideaal als verkwikkende starter of luchtig dessert.

 

Op woensdagavond 25 april 2018 komt Het Collectief voor het eerst naar Festival Kortrijk. Maar we nodigen de pianist en artistiek leider van het ensemble al wat vroeger uit voor een middagconcert. Thomas Dieltjens was laureaat van verschillende pianowedstrijden en speelde recitals in binnen- en buitenland. In Kortrijk presenteert hij een aantal van zijn lievelingsstukken van Igor Stravinsky, Leos Janacek, Alban Berg en Johannes Brahms. Bijna alle werken komen uit het begin van de twintigste eeuw. Op die manier krijg je een mooi beeld van de pianomuziek uit een creatieve maar ook woelige periode.

Voor of na het middagconcert kan je terecht in Pand.A voor een verse (warme) lunch van 'De Potjes' of met je eigen boterhammendoos.  Pand.A is een gezellig en creatief café voor iedereen in het vernieuwde Muziekcentrum Track. 

Deel dit event