Teen Creeps + Frankie Traandruppel

U bent hier

Uitverkocht

Teen Creeps + Frankie Traandruppel

11.08.2021
BUITEN WESTEN
Voorverkoop€11,5
Voorverkoop -18/student€8,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop Wild Card€8,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Aan de deur€14,5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:00
Deuren
20:00
Frankie Traandruppel
21:00
Teen Creeps
Locatie
Organisatie
Wilde Westen en Muziekcentrum Track
uitpas

TEEN CREEPS

De nineties zijn helemaal terug. Zeker als je luistert naar de Gentse band TEEN CREEPS. Eigenhandig brengt het power trio de indierocksound van bands als Dinosaur Jr. en Sonic Youth naar het heden. Na de kopstoot die het debuut ‘BIRTHMARKS' was, gaat de voet wat vaker van het gaspedaal op het nieuwe album ‘FOREVER’.

FRANKIE TRAANDRUPPEL

Ik zag Frankie Traandruppel aan de supermarkt in Tienen gisteren. Ik vertelde hem hoe cool het was om hem in levende lijve tegen te komen maar dat ik geen sukkel wou zijn die hem achter een handtekening ging vragen ofzo.

Hij zei: “Oh, zoals ge nu aan’t doen zijt?”
Ik was verbouwereerd, en het enigste dat ik kon zeggen was “Huh?”, hij bleef me onderbreken met “Huh? Huh? Huh?” en balde een vuist vlak voor mijn gezicht. Ik hoorde hem lachen toen ik de winkel binnenging… Uiteindelijk kwam ik aan de kassa om mijn boodschappen te betalen en zag ik hem richting de uitgang stappen met zo’n 15 Milky Ways in zijn zakken zonder te betalen.
De kassierster bleef heel professioneel en vriendelijk en zei: “Meneer, je zal die eerst moeten betalen.” Aanvankelijk deed Frankie alsof hij haar niet hoorde maar uiteindelijk draaide hij zich om en bracht hij ze naar de kassa. Toen ze 1 reep pakte en die meerdere keren scande stopte hij haar en dwong hij ze om ze elk apart te scannen om “elektrische stroming” te voorkomen, terwijl hij naar mij aan het knipogen was. Volgens mij is dat zelfs de verkeerde uitdrukking. Nadat ze elke reep apart gescand had en de prijs zei bleef hij haar onderbreken door heel luid te geeuwen.

Deel dit event