Tamino - try out II

U bent hier

Uitverkocht

Tamino - try out II

20.11.2022
VVK€34,5
WILD CARD€31,5
STUDENT / 12-18 JAAR€31,5
Price info: 
Op vertoon van geldige studentenkaart of ID.
UiTPAS€8,1
Price info: 
Enkel te koop via Ticketservice Kortrijk (056 23 98 55).

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Locatie
uitpas

*EXTRA TAMINO TRY OUT*

Voor hij in Parijs, Berlijn, Londen of een drie keer uitverkocht Koninklijk Circus staat, brengt Tamino een unieke try out show in De Kreun. Een zeldzame kans om deze rising star in intieme setting aan het werk te zien.

 In 2017 debuteerde Tamino met de hit Habibi. Deze frêle, maar ijzersterke song vervlecht Arabische en Westerse invloeden en wist zowel in binnen- als buitenland heel wat mensen te raken. Met zijn debuutalbum Amir (2018) veroverde Tamino dan ook de muzikale wereld en volgden meer hits, festivals en shows. De afgelopen twee jaar was het iets stiller rond de Antwerpse zanger met Egyptische roots. Tot hij in april plots de nieuwe single The First Disciple loste - de veelbelovende voorbode voor Tamino's tweede plaat Sahar, die op 23 september uitkomt. 

Tamino nam de tijd om zich verder te verdiepen in zijn muzikale pad. Zo leerde een Syrische vluchteling hem de oed bespelen, een Arabische luit. Dit instrument vormde de rode draad tijdens het schrijven en weeft zich als een melancholische soundscape doorheen de muziek. Voor de plaat liet Tamino zich bijstaan door Radiohead bassist Colin Greenwood, producer PJ Maertens en drummer Ruben Vanhoutte. De formule blijft dezelfde: Tamino betovert iedereen met zijn magisch timbre en hoge registers.

Deel dit event