Sylvie Kreusch + Tsar B (strings) + Rumours

U bent hier

Uitverkocht

Sylvie Kreusch + Tsar B (strings) + Rumours

24.10.2020
BUITEN WESTEN
x3
Voorverkoop Wild Card€18,5
Voorverkoop€21,5
ADD€24,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

 

1 bestelling = 1 bubbel.

Het is na het bestellen niet meer mogelijk om bubbels samen te voegen.

Locatie
Organisatie
i.s.m Muziekcentrum Track
uitpas

Deuren 19u00 - hier aanmelden
Rumours (@ De Kreun): 19u30 - 20u00

Tsar B strings (@ Schouwburg): 20u30 - 21u
Sylvie Kreusch (@ De Kreun): 21u30 - 22u10 

Opgelet: wijziging HORECA-protocol! Voor, na en tijdens de voorstelling mogen wij geen drank aanbieden. 

All good things come in threes. Denk maar aan de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Zo ook onze eerste 'x3': één avond met drie topartiesten op de affiche.

Bijten de spits af: drie bands die bekend staan om hun eigenzinnige sound, je m'en foutisme en straffe live performances. Ze nemen op zaterdag 24 oktober de idyllische Bolwerk-site over. 

SYLVIE KREUSCH

Sylvie Kreusch (ex-Soldier's Heart, Warhaus) gaat voor intensiteit. In ritme, in timbre, in performance. Ze brengt vuile en snedige pop, barstensvol energie maar kwetsbaar tegelijk. Een vergelijking naar het liefdeskind van Lana Del Rey en Jane Birkin is nooit veraf, maar Kreusch is vooral 110% Sylvie Kreusch.

TSAR B (Strings)

Hoewel Tsar B vooral bekend staat om haar futuristische, donkere R&B is ze sinds kinds af verknocht aan haar viool. Waar dit instrument veelvuldig (al dan niet vervormd) doorsijpelt in haar producties, neemt het in deze nieuwe show volledig de overhand. Zij aan zij met muzikant Trui Amerlinck (Rosa Butsi, Ivy Falls, Another String Quartet) op cello brengen ze een aantal nummers uit het Tsar B repertoire live in een andere jasje. Ballads als Unpaintable maar even goed uitgeklede versies van Escalate en Flesh & Bones passeren de revue, maar verwacht je ook aan herwerkingen van David Lang, Arvo Pärt en andere verrassingen. Garantie dat deze avond ook úw gevoelige snaar zal raken.

RUMOURS

"RUMOURS bracht net voor de Corona-uitbraak de EP 'How Many Roses' uit, de eerste release op het gloednieuwe Sentimental, het jonge, onafhankelijke platenlabel van Fenne Kuppens en Kobe Lijnen van Whispering Sons. Rumours is het prototype van een sentimental act: hun electropop mixt tropical vibes met triphop, low key techno en ambient, tast grenzen af en sluit geen compromissen." (Democrazy)

Deel dit event