Student Welcome Kortrijk

U bent hier

Student Welcome

Student Welcome Kortrijk

07.10.2021
COVID SAFE TICKET
Locatie

Nelson Mandelaplein Kortrijk

Op 7 oktober 2021 is het eindelijk opnieuw zover. Na een jaar op onze honger te zitten krijgt Student Welcome Kortrijk Depart XXL als uitvalsbasis. 2000 Kortrijkse studenten zetten samen feestelijk het academiejaar in. De organisatie maakt de stevige line-up bekend en voert enkele vernieuwingen door.

We mogen weer met z’n allen feesten. Op 7 oktober 2021, vanaf 19u, verwelkomt Student Welcome tot 2000 studenten in het coronaproof evenementenplein Depart XXL. De organisatie van Student Welcome Kortrijk tovert het Nelson Mandelaplein om tot de ontmoetingsplaats voor iedereen met een Covid Safe Ticket om het academiejaar te starten.

STEVIGE LINE-UP
Student Welcome Kortrijk heeft het groot genoegen om Belgische artiesten uit te nodigen die stuk voor stuk bekend staan voor ambiance en sfeer.
De avond wordt stevig op gang getrokken met de winnaar van de DJ-Contest. Deelnemen kan tot 22 september en de finale vindt plaats in Barsol op 30 september tussen 4 finalisten. Het Antwerps komisch duo Kurkdroog, beukt de avond verder op gang met dansbare en knotsgekke beats. Om 22u nemen de sensaties Jamie Lee VI & Louis XIV de fakkel over om hem nog verder aan te wakkeren zodat Ronny Retro nadien de tent in lichterlaaie kan steken. Zo is de grote headliner van de avond niemand minder dan de professionals Skyve ft. Flo Windey.

Deel dit event