On Stage With Chibi Ichigo... live on Facebook

U bent hier

Nieuw

On Stage With Chibi Ichigo... live on Facebook

20.01.2021
BUITEN WESTEN

Tijdens onze On Stage With sessies brengen we muzikant en publiek samen in ons De Kreun Café om elkaar te inspireren. Nu jij niet tot bij de muzikant kan komen, brengen wij de muzikant gewoon naar jou toe.

De immer heerlijke Ayco Duyster gaat in dialoog met Chibi Ichigo in de studio in onze concertzaal De Kreun. Jij kan volgen vanuit je luie zetel en zelf vragen stellen aan Chibi Ichigo. Sluit gezellig aan bij onze Facebook Live.

CHIBI ICHIGO aka Sabina Nurijeva is net 22 jaar geworden, maar mag al tot het opkomend vrouwelijke talent gerekend worden binnen de Belgische hiphop. Chibi houdt van experimenteren en uitdagingen met taal, rap, zang en beats die zweven tussen haar Russische roots en Limburgse achtergrond. Een mix van Russisch en Nederlands, met een Japanse artiestennaam (Chibi = klein / Ichigo = aardbei). Een act zonder (taalkundige) grenzen noch evenbeeld. 

Één van haar lopende projecten is de creatie van een heel nieuw universum Chibumiverse. Hiervoor heeft ze muzikaal samengewerkt met producer UM!. Met de single 'Onschuldig' gaven ze ons al een eerste kijk in hun universum. Hun EP komt eraan in april 2021. Chibumiverse wordt getypeerd door een eclectische mix aan invloeden die gaan van Club Culture tot HipHop.

Je kan op voorhand je vragen aan ons bezorgen, zodat wij ze live kunnen stellen. Heb jij een vraag voor Chibi Ichigo? De max! Zet ze op mail naar elisah@wildewesten.be en wij houden ze bij. Bovendien pikken we er ook vragen uit die tijdens de livestream binnenkomen. Op die manier kan je toch gewoon lekker ongedwongen babbelen vanuit je luie zetel.

Deel dit event