U bent hier

14.06 2019

St Paul & The Broken Bones

+ Support TBA
20:00

tickets

Voorverkoop Wild Card
€21,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€21,5
Voorverkoop
€24,5
Aan de deur
€27,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

 

uitpas

Deuren 20u
SP&TBB 20u30

no support band

St. Paul & The Broken Bones brengt zuiderse soul uit het Amerikaanse Alabama met zich mee. Met hun voorgaande album ‘Half The City’ mocht de acht-koppige band rond Paul Janeway in 2015 het voorprogramma verzorgen van niemand minder dan The Rolling Stones. Vorig jaar bracht de band hun derde album ‘Young Sick Camellia’ uit. Een plaat waarbij onvervalste soul opnieuw de constante vormt, maar verweven wordt met moderne r&b en disco.

De Morgen beschreef hun passage in Het Depot in 2017 als volgt: “St.Paul & The Broken Bones zetten Het Depot in de fik... een soulband met festivalallures.”

St. Paul & The Broken Bones is er eentje voor de fans van Nathaniel Ratecliff & The Night Sweats, Huey Lewis and the News, Bruce Springsteen & The E Street Band en Sly and the Family Stone.

 

"De groep heeft intussen bewezen dat het soulgenre heil biedt en op hun sterktes inspeelt. Op het nieuwe ‘Young sick camellia’ houden Janeway en zijn achterban nochtans meer potloden in de aanslag voor het kleurenboek der genres. Vigoureuze soul blijft het aanspreekpunt van de nieuwe plaat, maar laat zich tevens inspireren door moderne r&b en theatrale disco-tonen."
Indiestyle

Deel dit event