Spoetnik x Bolwerk x Rectitude Soundsystem GRATIS INKOM

U bent hier

Nieuw
©Gregory Vlieghe

Spoetnik x Bolwerk x Rectitude Soundsystem

23.09.2022
GRATIS INKOM
GRATIS
Tijdschema
15:00
DOORS
18:45
JAMINA
19:30
DANITSIA
20:30
SCHELPENMAN
21:00
FUNKY FRIDAY ft RECTITUDE SOUNDSYSTEM
Locatie
Organisatie
i.s.m. Bolwerk en Rectitude Soundsystem

Het nieuwste talent van Kortrijk en omstreken? Dat ontdek je tijdens onze gratis Spoetnik sessiesMet 'Spoetnik' ondersteunen we elk jaar een tiental Kortrijkse beginnende muzikale talenten. Gaande van jazz over klassiek, van rock naar hiphop en alles tussenin. Op 23 september komt het talent van morgen samen in Bolwerk. Nadien zet je je weekend helemaal in met Funky Friday

Toegang is gratis, kom gewoon af! De bar van Bolwerk is vanaf 15u geopend, het eerste concert start om 18u45.

Met Spoetnik biedt Wilde Westen een podium aan iedereen die zijn/haar/hun eerste stappen in de muziekwereld zet. In de fantastische setting van Bolwerk beleef je de perfecte afterwork: live muziek, pintjes en een afterparty van Funky Friday. Op 23 september staan Jamina, Danitsia en Schelpenman op het programma.

JAMINA

Jamina komt van Ja'umina, dat is Guaraní voor “Let’s drink”. Rock 'n roll kreeg ze van haar papa, klassiek dan weer van haar mama. Afhankelijk van de setting speelt Jamina zelf geschreven liedjes, of covers van Stevie Wonder tot Linkin Park. Deze laatste vooral als straatmuzikant. Hef dus het glas en laat je meeslepen door deze aanstekelijke sfeermaker.

Luister

DANITSIA

Danitsia is een 19 jarige singer-songwriter die de liefde voor muziek schrijven ontdekte tijdens de pandemie. Ze wil de mensen op een emotionele manier raken door haar muziek in intieme setting met haar publiek te delen.

Luister

SCHELPENMAN

Schelpenman : de klankenalchemist

Wanneer hij niet op jacht is naar schelpen of bezig is met het kweken van zijn kalebassen, werkt Schelpenman aan zijn muziek die hij speelt op zelfgemaakte instrumenten. Deze zee- en aardvruchten leiden hem van nature naar klanken uit de Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse culturen. 

Schelpenman is het alter ego van Antoine Maréchal Abram, een multi-instrumentalist die al op vroege leeftijd met muziek bezig was. Op latere leeftijd kwam daar een interesse voor diepzeeduiken bij. Met Schelpenman combineert hij beide passies in één project. Intrigerend!

Luister

Deel dit event