Spoetnik x BAF!

U bent hier

Spoetnik night

Spoetnik x BAF!

11.09.2021

'Spoetnik' ondersteunt de komende jaren telkens een tiental Kortrijkse opkomende talenten op hun muzikaal pad. Van jazz over klassiek, van rock naar hip hop en alles ertussen, zolang er een link is met Kortrijk.

De concerten zijn gratis en vrij toegankelijk, inschrijven is niet nodig.

Timetable:

17:00 - Doors
18:00 - Alexander Soetaert
19:10 - Amand's Dual
20:20 - Zer0

 

Op de line-up:

Alexander Soetaert

Scheurende gitaren, nijpende drums, een zwevende bas en een doorrookte stem. Dit zijn pretty much de basisingrediënten van Alexander Soetaert. Een jonge zanger-gitarist uit Kortrijk waarbij in zijn songs invloeden van de Stones, Lou Reed en Neil Young nooit veraf zijn. 

Zer0 れい

Zer0 れい (spreek je uit als zero rei) is de naam van de Belgische visuele artiest en experimentele muzikant Sebastien Dessauvage. Zijn muziek valt ergens tussen ambient, new-age, dungeon synth en elevator muzak. De producer maakt deel uit van de derde vaporwave-golf en mixt zijn invloeden als gewezen DIY punker met geluiden uit hedendaagse underground electronica.

Amand's Dual

Songs die binding hebben met de actualiteit en onze levensloop, dit is de drijvende veer op ons water, Bruno (componist) en Ringo (singer/songwriter) zijn de enige bandleden, deze tandem zorgt ook voor de volledige aankleding door alle instrumenten zelf in te spelen in hun repetitiestudio op Overleie in Kortrijk, de heimat van heel wat gerenommeerde artiesten en bands, dit project is er gekomen door de vele persoonlijke gebeurtenissen en werd in duo gevormd mede door corona.

BAF

BAF is een collectief jonge beeldende kunstenaars, ontstaan in 2019 vanuit de schoot van de Jongbloed-werking. Zij organiseren die op 10 en 11 september in Bolwerk een tentoonstelling die ze maakten voor Expo NR. 21. Hiervoor werkten ze 6 weken lang in een oud herenhuis in de Leeuw Van Vlaanderenlaan. Op een artistieke manier bliezen ze nieuw leven in het huis en werd het hun tijdelijke kunsttempel.

Blijf nog even plakken want Rectitude Soundsystem sluit de avond af!

Deel dit event