Spinvis

U bent hier

Spinvis

10.03.2018
Voorverkoop Wild Card / Kreun Card€17
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€17
Voorverkoop€20
Aan de deur€23

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

Locatie
Organisatie
Memento Woordfestival

Dit concert gaat door in de Scala. Pluimstraat, Kortrijk
Deuren 20u 
Spinvis 20u45
Er is geen voorprogramma

Spinvis in de Scala

In 2017 kregen we na zes jaar eindelijk nog eens een verse Spinvis op ons bord. In ‘Trein vuur dageraad’ past alles dat Spinvis ooit heeft gemaakt. De trein staat voor het (tijd)reizen, het vuur voor de creativiteit en vernietiging, dood en energie en de dageraad staat voor hoop. Op de plaat vind je tal prachtige, beeldrijke verhalen waarin mensen vechten met iets waar ze niet van kunnen winnen. Verhalen waarin personages verloren dromen delen. En dit leidt andermaal al te vaak tot vochtige ooghoeken en een krop in de keel. “Ik probeer al heel mijn leven vrolijke muziek te maken, dat is nog nooit gelukt”, laat het muzikale Spinvisbrein Erik De Jong zich daarover ontvallen.
In Kortrijk sluit Spinvis de derde editie van het Memento Woordfestival af in de pas gerenoveerde theaterzaal Scala in de Pluimstraat.
 


Dit concert is een coproductie met Bibliotheek Kortrijk en kadert binnen het Memento Woordfestival Kortrijk 2018. Je kan het concert combineren met een zaterdagticket voor het festival, meer info: www.kortrijk.be/memento/.

 

 

Deel dit event