Sound Track Finale West-Vlaanderen

U bent hier

Nieuw
Sound Track finale

Sound Track Finale West-Vlaanderen

18.12.2021
Voorverkoop€7
Voorverkoop Wild Card€4
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18/studentenkaart€4
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
ADD€10
Price info: 
Niet leden ADD : 10 euro - Leden ADD 7 euro (op vertoon van een geldige Wildcard)

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
15:30
Doors
16:25
Eerste band
23:00
Einde + sluiten zaal
Locatie

Covid update 03.12.21: Deze activiteit gaat door, zittend en met beperkte capaciteit. We voorzien voldoende afstand tussen alle toeschouwers. Vergeet geen CST + mondmasker.

Sound Track is een live -en kansenparcours van VI.BE en de livesector, presented by De Standaard, Studio Brussel, Knack Focus, Dansende Beren, Indiestyle, Luminous Dash, Krant van West-Vlaanderen, Lotto en Sabam.
Net als bij de eerste editie van Sound Track, waagden honderden ambitieuze artiesten opnieuw hun kans bij het live- en kansenparcours van VI.BE en de livesector. Eén ding is overduidelijk: na anderhalf jaar binnen zitten, staat een nieuwe generatie talent te springen om de muziekscene te veroveren. Het was dan ook niet makkelijk kiezen voor de demojury. Na veel puffen en zweten legden ze een selectie van 136 artiesten op tafel, die doorstootten naar de regionale voorrondes om live te bewijzen dat zij écht de sound van morgen zijn. Na drie machtige voorrondes in Cactusclub (Brugge), 4AD (Diksmuide) en De Zwerver (Leffinge) werden 8 bands weerhouden door de professionele jury voor de finale bij ons in De Kreun op 18 december.

Op het programma : de running order werd bepaald door loting op voorhand - deze wordt NIET op voorhand gecommuniceerd - kom op tijd en support ALLE bands ! 

Deze show gaat door zittend en met mondmasker + covid safe ticket !! 
- Barno Koevoet & De Duijmschpijkers
- Nick Noel & The Red Rose Rogers
- The Christian Club
- Bobbi Lu
- Bwana
- Eigen Zweet Stinkt
- Gerard
- Liquid Molly

Presentatie : Michael Janart (Radio 2) 

Meer info: www.sound-track.be

Barno Koevoet & De Duijmspijkers

Met Barno Koevoet & The Duijmschpijkers zendt Brugge vijf ruwe punkbolsters op bedevaart naar Brussel. Frontman en songschrijver Arno Vahoutte vond de rudimentaire nummers die hij tijdens de eerste lockdown neerpende eerder moeilijk passen bij z’n andere band Budget Trash, dus stampte hij gewoon een nieuw project uit de grond. Dat stampen mag je vervolgens ook op eerste worp ‘2020 ep’ vrij letterlijk nemen: het vijftal knalt doorheen amper zeven minuten vier verschroeiende hardcoresongs tegen je smoel, vlijmscherp en vaak verrassend inventief.

Nick Noel & The Red Rose Rogers

Nicolas Cherlet begon muziek te schrijven als soundtrack voor zijn eigen western film. De film kwam er uiteindelijk (nog?) niet maar de muziek ging een eigen leven gaan leiden. Al snel bleek dat één gitaar en één stem niet voldoende waren om de soms intieme, dan weer iets explosievere maar telkens innemend verhalende songs te vertalen. Cherlet contacteerde zijn oude muzikale strijdmakkers en korte tijd later, in de winter van 2019, was de zevenkoppige band Nick Noel & the Red Rose Rogers geboren.

The Christian Club

Muziek is voor mij in de eerste plaats emotie, een wordend proces dat de affecten laat spreken en symbool staat voor de vrijheid. Een uitlaatklep waar ik over mijn dieptes praat en zo misschien anderen kan aanspreken. In de eerste plaats is mijn muziek dus voor mijzelf maar daarmee gaat de ander onvermijdelijk gepaard aangezien de ander mij mijn identiteit verschaft. Ik studeer filosofie en probeer dat ook te verwerken in mijn muziek. Zo verwijs ik al eens naar Nietzsche of andere filosofen en hoop ik een publiek te vinden dat vooral luistert maar zeker ook geniet.

Bobbi Lu

Human making noise in her room.

Geïnspireerd door Grimes, Muse, Jeff Buckley, Everything Everything, RHCP, Wolf Alice, Beach House, Oklou, James Blake, Hymns/Choir music, Radiohead, Mitski, Jon Kennedy......

Bwana

Bwana is het indie-pop/rock, alternative muziekproject van de singer-songwriter en muziekproducer Friedel Dufait. Ze weet meteen zielen te overtuigen met haar lage melancholische gitaarlijnen die vergezeld worden door een herkenbare, krachtige en lage zangstem waar meerstemmigheid een goede toon bijdraagt.

Eigen Zweet Stinkt

Eigen Zweet Stinkt is een duo bestaande uit een drummer en een producer. Ze maken live performances bestaande uit vette grooves en maffe synth sequences. Live draait alles rond de sfeer die zich op dat moment plaatsvind waardoor er ook vaak nieuwe nummers op het podium ontstaan. De dynamiek tussen het duo is het geheime wapen van het project en dat merk je zeker op als je ze ziet spelen.

Gerard

Electronic live solo synths samples beats guitar songs.

Liquid Molly

Wij zijn drie jonge gasten afkomstig uit Gistel. We zijn 16 en 17 jaar oud. We zijn een grungeband met invloeden van Silverchair en Nirvana. Dit jaar hebben we de ODB Rock Rally van jeugdhuis ’t scharnier in Oudenburg gewonnen.

Deel dit event