Sohnarr

U bent hier

Sohnarr Wilde Westen Inheaven Sint Denijs

Sohnarr

08.04.2022
In Heaven concert
Voorverkoop Wild Card€14,5
Voorverkoop -18 of Studentenkaart€14,5
Voorverkoop€17,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Deuren
20:30
Start concert
21:30
Einde concert
Organisatie
In Heaven
uitpas

Op haar debuutalbum 'Coral Dusk' schildert Sohnarr met haar strijkstok adembenemende Scandinavische taferelen.

De vrouw achter Sohnarr, Patricia Vanneste, kan je ook kennen van Balthazar, Driftwood, Cordette of Oko YonoToen ze een streep trok onder het hoofdstuk Balthazar, voelde ze dat het tijd was om plaats te maken voor iets anders dat nauwer aanleunde bij wie ze zélf was. Daarvoor moest ze in afzondering gaan. Want schrijven in backstageruimtes of repetitiekoten lukte niet. Eind 2018 pakte Patricia haar koffer, en reisde ze in haar eentje door de uitgestrekte herfstlandschappen van Zweden en Noorwegen. Veel bagage had ze niet. Twee violen, een microfoon, een laptop, een midi-keyboard en een goed paar stapschoenen. Ze zocht de meest afgelegen plekjes op die ze kon vinden, wentelde zich in de imposante eenzaamheid van deze adembenemende omgeving en voelde zichzelf vervagen.

“In Scandinavië vond ik wat ik nodig had: bossen, bergen en meren. Voor mij is dat de kracht van de natuur: ik voelde me enorm klein, en had niet langer de behoefte om iets voor te stellen. Ik kon gewoon zijn.” Dat bleek enorm inspirerend. Op zes weken tijd had ze de nummers klaar die nu samen debuutalbum 'Coral Dusk' vormen.

"Ik begon instinctief muziek te componeren op het landschap, zonder dat mijn hoofd er voor iets tussen zat. Het voelde als een bevrijding. Aanvankelijk zou ik enkel demo’s opnemen. Alleen: ik besefte heel snel dat het onmogelijk zou zijn om de magie die ik daar voelde achteraf opnieuw te creëren in een studio. Dus de opnames daar zijn meteen ook de definitieve geworden.

~ voor liefhebbers van Jan Swerts, Olafur Arnalds en Johan Johannsson ~

Deel dit event