Siem Reap + Pauwel

U bent hier

Uitverkocht

Siem Reap + Pauwel

17.06.2021
BUITEN WESTEN
Voorverkoop Wild Card €8,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€8,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop€11,5
Aan de deur€14,5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:00
Deuren
20:00
Pauwel
21:00
Siem Reap
Locatie
Organisatie
Wilde Westen en Muziekcentrum Track
uitpas

Mondmasker = verplicht / zittend concert / er wordt drank geserveerd per bubbel / geen cash, enkel bankcontact + payconiq

Siem Reap
Siem Reap is het soloproject van Gilles Demolder (Oathbreaker, Wiegedood). Live wordt Siem Reap gebracht door Wim Coppers (Wiegedood), Jasper Hollevoet (Sunflower, Ventilateur) en Filip Brans (Dogpeople).

Pauwel

Een tijd geleden stopte Pauwel gedesillusioneerd met muziek spelen. Hij ging door een noodlottige periode, zijn moeder werd ernstig ziek en in zijn diepste dal besloot hij zijn muzikale ambities op te bergen. Niet veel later moest hij op zijn stappen terugkeren. Hij besefte dat muziek hem maakt tot wie hij is en het hem helpt om de onrust in zijn hoofd te bedwingen. Hij besloot al z’n ellende in nieuwe muziek te vertalen. Zijn nieuwe nummers klinken dan ook urgenter en snijdender dan ooit. “Waves” kwam als eerste bovendrijven; een nummer over de periode waarin hij het diepst zat, over de demonen in zijn hoofd en de uitzichtloosheid.

Single ‘Oh My God’ is het vervolg op ‘Waves’. Donker wordt licht, het dal wordt een klim naar boven. Het gaat over het moment waarop Pauwel besefte dat het anders moest en kon, maar er nog niet in slaagde de juiste stappen te zetten om het tij te keren. De songwriter smeekt in het nummer om hem wakker te maken. Niet uit een slaap maar uit een jarenlange roes, in stand gehouden door tegenslagen en depressie. Het is tijd om wakker te worden, kansen te grijpen en vooruit te gaan. 

DOORS        19U00

PAUWEL        20H00-20H30
SIEM REAP      21H00-21H40
EINDE 22H00

 

 

Deel dit event