U bent hier

Afgelast
14.04 2020

Postponed: TaxiWars

+ Tristan
Jazz Cats Club Shows
20:00

tickets

Voorverkoop Wild Card
€16,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€16,5
Voorverkoop
€19,5
Aan de deur
€22,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

uitpas

Jullie gezondheid komt altijd op de eerste plaats.Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleren we alle concerten tot en met eind april.

Eerst en vooral willen we jullie bedanken om geduldig en dankbaar te reageren op deze beslissing. We werken hard om de concerten te verplaatsen naar een latere datum, en het ziet ernaar uit dat dit voor quasi alle concerten zal lukken.

We zitten echter nog in volle planning modus, en verkiezen om jullie de correcte informatie te bezorgen wanneer we met 100% zekerheid een nieuwe datum kunnen aanbieden. Kocht je een ticket voor 1 van de getroffen concerten? Verwacht de komende dagen een mail in jullie inbox met meer informatie.

TaxiWars
Na een hiaat van drie jaar keert dEUS frontman Tom Barman terug met zijn jazz-rock-infused, genre-bending 'zijproject' TaxiWars. Met nieuwe single 'Sharp Practice' dropten ze alweer een diep impulsieve, energetische track die 'jazz' lekker in een potje eighties pop & hiphop beats laat sudderen. De nieuwe single komt uit 'Artificial Horizon', het album dat later dit jaar nog wordt uitgebracht.

TaxiWars is een samenwerking tussen Tom Barman, Saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre en brengt jazz met dezelfde intensiteit van een rockconcert.

Tristan
Met de release van EP “Delidomia” (2019), plaatste Tristan aka Isolde van den Bulcke, zich vorig jaar resoluut in het rijtje van meest veelbelovende talenten uit de Belgische muziekscene. Tristan’s avontuurlijke mix van pop, jazz en ambient werd bedolven onder jubelende recensies en ook live maakte ze indruk met passages op ondermeer Gent Jazz, OLT Rivierenhof en Absolutely Free festival. Nu is er nieuwe track “Lesthic”, ontstaan uit een swing-feel baslijn die Van den Bulcke besloot helemaal te morphen door er een drum & bass beat onder te gooien en de melodie in te kleden met donkere, industriële synths.  De track wordt vergezeld door een video waarvoor ondermeer The Handmaid's Tale diende als inspiratie, maar evengoed oude interviews met Madonna.

Deel dit event