U bent hier

26.04 2020

Postponed: As One

Two Faced

tickets

Voorverkoop Wild Card
€9
Voorverkoop -26 jaar of studentenkaart
€6
Voorverkoop
€12

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief (Wild Card / jongerenkorting) wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang. 

uitpas

Jullie gezondheid komt altijd op de eerste plaats.Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleren we alle evenementen tot eind april.

Eerst en vooral willen we jullie bedanken om geduldig en dankbaar te reageren op deze beslissing. We werken hard om de concerten te verplaatsen naar een latere datum, en het ziet ernaar uit dat dit voor quasi alle concerten zal lukken.

We zitten echter nog in volle planning modus, en verkiezen om jullie de correcte informatie te bezorgen wanneer we met 100% zekerheid een nieuwe datum kunnen aanbieden. Kocht je een ticket voor 1 van de getroffen concerten? Verwacht de komende dagen een mail in jullie inbox met meer informatie.

Samen muziek maken als één vrouw: daar staan Jessica Peel en Birgit Eecloo voor. Componist en dirigent Dirk Brossé bracht de percussionistes van As One in 2016 samen. De ritmische dames hadden een klik en werken sindsdien onophoudelijk samen: van quatre-mains aan de marimba tot gedeelde trommels, omringd door een hele batterij aan slagwerk. In Two Faced zoeken de slagwerksters de grenzen van theater en slagwerk op. Een wervelend percussief spektakel!

Deel dit event

Coproductie: