U bent hier

Afgelast
19.03 2020

Postponed: De Mens

+ And Then Came Fall
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€18,5
Voorverkoop -18 jaar of Studenten
€18,5
Voorverkoop
€21,5
Aan de deur
€24,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost

uitpas

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stellen we met onmiddellijke ingang de concerten van DE MENS uit. We zoeken naar een andere concertdatum en houden je hiervan op de hoogte.

----

To prevent the further spread of the coronavirus, we postpone the concerts of DE MENS with immediate effect. We are looking for an other concert date and will keep you informed.

DE MENS: AANWEZIG! 

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent. 

Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder “Oostende”) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs  en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”. 

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

Deel dit event

Coproductie: