17.10 2018

The Posies

+ Grand Blue Heron (album release show)
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€13
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€13
Voorverkoop
€16
Aan de deur
€19

Bij tickets gekocht aan voordeeltarief wordt een geldige lidkaart gevraagd aan de ingang.

uitpas

Deuren 19u30
Grand Blue Heron 20u20
The Posies 21u20

Het is officieel dertig jaar geleden sinds Jon Auer & Ken Stringfellow, high school buddies uit Bellingham, USA "Failure", uitbrachten. Een home recorded cassette die de band meteen twee commerciële radiohits opleverde én een platendeal met the David Geffen Company. The Posies werden labelvriendjes met Sonic Youth, Nirvana & Teenage Fanclub. 
Ondertussen bouwden The Posies verder aan hun legacy en hebben ze met acht albums (de laatste ''Solid States'' verscheen in 2016)  een enorm repertoire én een fanbase verspreid over heel de wereld. The Posies en Omnivore Records plannen de hele 90's catalogue opnieuw uit te brengen. 

“Drie jaar na de eersteling ‘Hatch’ komt het Kortrijkse Grand Blue Heron in oktober 2018 op de proppen met de straffe opvolger ‘Come Again’ en ze vervoegen voor de gelegenheid met veel plezier de heren van The Posies om hun plaat boven het doopvont te houden. Wie ze al aan het werk zag weet wat hij/zij kan verwachten: een mélange-à-tout van zenuwachtige gitaren, ferme songs en vier heren die het podium regelmatig tot hun persoonlijk fitness omturnen. Ornitologen, muziekliefhebbers en sportivo’s, u weze gewaarschuwd.”

Deel dit event