An Pierlé plays Mud Stories

U bent hier

An Pierlé

15.10.2020
plays Mud Stories
Voorverkoop€16,5
Voorverkoop Wild Card€13,5
Voorverkoop -18/studentenkaart€13,5
Aan de deur€19,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Locatie
Organisatie
concert in het kader van WONDER
uitpas

An Pierlé brengt haar gevierde debuutalbum 'Mud Stories' opnieuw live.

Songwriter/componiste/pianiste An Pierlé (°1974) leert als kind piano spelen en volgt klassieke piano aan de muziekacademie. Op haar 17de trekt ze naar Studio Herman Teirlinck in Antwerpen om er theater te gaan studeren. De piano laat ze een tijdje aan de kant staan. In 1996 neemt Pierlé deel aan Humo’s Rock Rally. Met succes, want ze haalt de prestigieuze finale.

In 1998 tekent Pierlé een platencontract met Warner Music Benelux. Een jaar later verschijnt haar debuutalbum Mud Stories waarop enkel haar stem en elektrische piano te horen zijn. In 2002 brengt ze haar tweede album Helium Sunset uit. Samen met haar partner Koen Gisen richt ze de begeleidingsband White Velvet op. Een reeks concerten met een meisjeskoor en volledig orkest volgt. Haar derde album verschijnt in 2006: An Pierlé & White Velvet. Datzelfde jaar ontvangt ze een ZAMU-award voor beste zangeres van het jaar. In 2013 keert An Pierlé terug naar haar roots. Op het album Strange Days zijn opnieuw enkel haar stem en piano te horen en een breekbare cover van de eighties hit Such a shame van Talk Talk. In het voorjaar van 2016 verschijnt het album Arches, een verzameling songs waarin kerkorgels een prominente rol nemen. Arches wordt erg goed onthaald door pers en publiek, in binnen- en buitenland.

Binnenkort brengt ze haar debuutalbum Mud Stories opnieuw live. Een heerlijk nostalgische trip.

Concert in het kader van WONDER. De Kortrijkse creatieve partners slaan de handen in elkaar en brengen met WONDER het antwoord op het uitstel van het stadsprogramma van de Biënnale Interieur. Creativiteit, optimisme, design en verwondering staan een maand lang (15 oktober – 15 november) centraal in een parcours dat langs verschillende plekken in de stad loopt en inwoners/bezoekers op een coronaproof manier wil inspireren. Meer info: www.wonderkortrijk.be 

Deel dit event