U bent hier

Student @ Wilde Westen

Peenoise + Lip Service
12.11 2020

Peenoise + Lip Service

Double Bill
Curated by our Young Curators
BUITEN WESTEN
20:00
23:00

tickets

Voorverkoop Wild Card
€6,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€6
Voorverkoop
€9,5

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

uitpas

Een concert geselecteerd door onze Young Curators.

PEENOISE

Als telgen van een geslacht van podiumkunstenaars, krijgen de ​drie broers Cesar, Gilles en Titus Pinoy​ muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan experimenteren ze samen met hun muziek. Dit resulteert in een sound die mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt, als de soundtrack van een wandeling door een donker doolhof waarin de afgrond altijd vlakbij is maar het einde toch in zicht.

De mysterieuze avant-pop van Peenoise klinkt onheilspellend, catastrofaal maar toch warm en aanstekelijk. Na een in 2017 in eigen beheer uitgebrachte EP trokken de heren vol goesting en inspiratie de studio in om hun eerste full album op te nemen. "Forevergem" verscheen in het voorjaar van 2020 en werd zowat overal onthaald op erg goede kritieken. Samen met hun terechte overwinning op Sound Track bewezen ze meteen één van de meest beloftevolle Belgische artiesten van het moment te zijn. Onder meer Compact Disk Dummies en Triggerfinger spraken al hun bewondering uit de voor de band.

LIP SERVICE

Lip Service’s eigenzinnige en energieke popsongs zijn ernstig ziek en het is aanstekelijk: afbrokkelende grooves, kleverige melodieën en zure gitaren. Hun eerste EP kon op lof van Studio Brussel, Radio 1, Humo, Dansende Beren, Indiestyle en daMusic rekenen. Voor hun nieuwe EP diepten ze hun sound verder uit bij Pascal Deweze, met opwindend gevaarlijke resultaten.

Lip Service doet denken aan: Talking Heads, Deerhoof, The Van Jets, Pixies, XTC

Deel dit event