U bent hier

Laatste tickets
20.04 2019

Novastar

+ And They Spoke In Anthems
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€23,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€23,5
Voorverkoop
€26,5
Aan de deur
€29,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

uitpas

DOORS       19H30
ATSIA       20H30
NOVASTAR      21H15

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na 2 uitverkochte AB clubs en 3 sold out Melkweg Upstairs shows, een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock
Werchter (een jongensdroom!), Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop én de grote zaal van AB en de Ronda van TivoliVredenburg die 1,5 maand op voorhand sold out zijn kunnen we zonder overdrijven stellen dat Novastar helemaal terug is. Vier jaar na 'Inside Outside' verscheen in het najaar het nieuwe album ‘In The Cold Light of Monday’. De herfst en winter waarin de nieuwe plaat in Brighton werd opgenomen schemeren duidelijk door in songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. Nieuwe singles ‘Home is Not Home’, ‘Holly’ en het bloedmooie ‘Cruel Heart’ zijn instant herkenbaar als Grote Novastar. Ze nestelden zich in geen tijd op de radiozenders én in de harten van de luisteraars en hebben alles in zich om uit te groeien tot een vaste waarde in de live-setlijst. En daar stond al minstens een dozijn klassiekers bij elkaar. In een nieuwe bezetting laat Joost Zweegers zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte.

Ouder werk kreeg live een opvallend heldere en krachtige aanpak mee, en de nieuwe songs werden ook meteen enthousiast onthaald door het publiek. Zijn doortocht op de festivals leverde dan ook enkel superlatieven op in de pers. Verwacht je dit voorjaar dus aan een resem popsongs die je vastpakken en niet meer loslaten.
 

"Foutloos parcours, twaalf bedrieglijk simpel klinkende maar gelaagde songs, slim gearrangeerd, met elke klank en frase op de juiste plaats."
Humo

Deel dit event