Nieuwe datum: TaxiWars Derde verplaatsing

U bent hier

Verplaatst

Nieuwe datum: TaxiWars

19.02.2022
Derde verplaatsing
Voorverkoop Wild Card€16,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€16,5
Voorverkoop €19,5
Aan de deur€22,5

De ticketprijs is inclusief reservatiekost

Locatie
Organisatie
Jazz Cats Club Shows
uitpas

Het concert van TaxiWars werd verplaatst van 14 april 2020 naar 14 oktober 2020
en werd dan voor een 2e keer verplaatst naar 19 februari 2021 inzake de regelgeving rond het coronavirus.
Er wordt voor een 3e keer verplaatst naar 19 februari 2022 inzake de regelgeving rond het coronavirus.

Alle tickets blijven geldig.

heb je vragen over je tickets? stuur een mailtje naar elisah@wildewesten.be 

TaxiWars


Na een hiaat van drie jaar keert dEUS frontman Tom Barman terug met zijn jazz-rock-infused, genre-bending 'zijproject' TaxiWars. Met nieuwe single 'Sharp Practice' dropten ze alweer een diep impulsieve, energetische track die 'jazz' lekker in een potje eighties pop & hiphop beats laat sudderen. De nieuwe single komt uit 'Artificial Horizon', het album dat later dit jaar nog wordt uitgebracht.

TaxiWars is een samenwerking tussen Tom Barman, Saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre en brengt jazz met dezelfde intensiteit van een rockconcert.

Tristan


Met de release van EP “Delidomia” (2019), plaatste Tristan aka Isolde van den Bulcke, zich vorig jaar resoluut in het rijtje van meest veelbelovende talenten uit de Belgische muziekscene. Tristan’s avontuurlijke mix van pop, jazz en ambient werd bedolven onder jubelende recensies en ook live maakte ze indruk met passages op ondermeer Gent Jazz, OLT Rivierenhof en Absolutely Free festival. Nu is er nieuwe track “Lesthic”, ontstaan uit een swing-feel baslijn die Van den Bulcke besloot helemaal te morphen door er een drum & bass beat onder te gooien en de melodie in te kleden met donkere, industriële synths.  De track wordt vergezeld door een video waarvoor ondermeer The Handmaid's Tale diende als inspiratie, maar evengoed oude interviews met Madonna.

Deel dit event

Coproductie: