Nieuwe datum: TaxiWars + Tristan, vierde verplaatsing

U bent hier

Verplaatst

Nieuwe datum: TaxiWars

21.06.2022
+ Tristan
vierde verplaatsing
Voorverkoop Wild Card€16,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€16,5
Voorverkoop €19,5
Aan de deur€22,5

De ticketprijs is inclusief reservatiekost

Tijdschema
20:00
DOORS
20:30
TRISTAN
21:30
TaxiWars
Locatie
Organisatie
Jazz Cats Club Shows
uitpas

Taxiwars wordt voor een vierde keer verplaatst naar 21 juni 2022

Alle tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvingen een mail en hebben een maand de tijd om hun tickets om te ruilen in waardebon. Na 27 februari versturen we de waardebons.

TaxiWars

Na een hiaat van drie jaar keert dEUS frontman Tom Barman terug met zijn jazz-rock-infused, genre-bending 'zijproject' TaxiWars. Met nieuwe single 'Sharp Practice' dropten ze alweer een diep impulsieve, energetische track die 'jazz' lekker in een potje eighties pop & hiphop beats laat sudderen. De nieuwe single komt uit 'Artificial Horizon', het album dat later werd uitgebracht.

TaxiWars is een samenwerking tussen Tom Barman, Saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre en brengt jazz met dezelfde intensiteit van een rockconcert.

Tristan


Met de release van EP “Delidomia” (2019), plaatste Tristan aka Isolde van den Bulcke, zich vorig jaar resoluut in het rijtje van meest veelbelovende talenten uit de Belgische muziekscene. Tristan’s avontuurlijke mix van pop, jazz en ambient werd bedolven onder jubelende recensies en ook live maakte ze indruk met passages op ondermeer Gent Jazz, OLT Rivierenhof en Absolutely Free festival. Nu is er nieuwe track “Lesthic”, ontstaan uit een swing-feel baslijn die Van den Bulcke besloot helemaal te morphen door er een drum & bass beat onder te gooien en de melodie in te kleden met donkere, industriële synths.  De track wordt vergezeld door een video waarvoor ondermeer The Handmaid's Tale diende als inspiratie, maar evengoed oude interviews met Madonna.

Deel dit event

Coproductie: