Nieuwe datum: Spinvis Tweede verplaatsing

U bent hier

Nieuwe datum: Spinvis

28.10.2021
COVID SAFE TICKET
Tweede verplaatsing
Voorverkoop €26,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€23,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop Wild Card€23,5

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
19:45
Deuren
20:30
Spinvis
Locatie
uitpas

COVID SAFE TICKET VAN TOEPASSING!

Dit concert werd verplaatst naar 6 mei 2021 en wordt nu voor een tweede keer verplaatst naar 28 oktober 2021 , inzake de regelgeving rond het coronavirus. Alle tickethouders worden op de hoogte gesteld via e-mail.
Alle tickets blijven geldig.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Want.

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit.

Neem nu het verschijnen van een nieuw Spinvis-album.

7.6.9.6. verschijnt op 2 oktober. In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Deel dit event