Nieuwe datum: Millionaire + Nubots

U bent hier

Verplaatst
Millionaire

Nieuwe datum: Millionaire

16.10.2021
+ Nubots
Voorverkoop Wild Card€20,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart€20,5
Price info: 
Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
Voorverkoop€23,5
Aan de deur€26,5

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
20:00
Doors
20:30
Nubots
21:30
Millionaire
Locatie
uitpas

Het concert van Millionaire werd verplaatst van 3 april 2020 naar 16 oktober 2020, naar 7 april 2021 en finaal naar 16 oktober 2021 inzake de regelgeving rond het coronavirus. 
Deze datum is de vierde verplaatsing van dit concert. Alle tickets blijven geldig, alle tickethouders worden via e-mail op de hoogte gesteld.
Wilde Westen en Millionaire danken iedereen voor het geduld.

Twee jaar na magnum opus Sciencing staat Tim Vanhamel alweer voor de deur met een nieuwe Millionaire. Cornucopia is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020. Vanhamel zelf houdt het cryptisch: ''Time’s up, time’s down, time’s right in time''. In 2020 gaat Vanhamel ook terug de baan op met Millionaire. Samen met dezelfde bende muzikanten die hem ook tijdens de Sciencing tour ruggensteunde.


Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als fans en namen de band mee op tour. Opper-Queen Josh Homme, met wie Vanhamel kortstondig samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat ‘Paradisiac’ (2005). Daarna maakte Tim Vanhamel met ‘Welcome To The Blue House’ (2008) een album onder eigen naam, stichtte hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions en vervoegde hij Magnus en The Hickey Underworld. In 2017 bracht hij ‘Sciencing’ uit, de grote terugkeer van Millionaire. 

Deel dit event