U bent hier

Verplaatst
16.10 2020

Nieuwe datum: Millionaire

+ Nubots
19:30

tickets

Voorverkoop Wild Card
€20,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€20,5
Voorverkoop
€23,5
Aan de deur
€26,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.
De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

De ticketlink wordt binnenkort terug op actief gezet!

uitpas

Het concert van Millionaire werd verplaatst van 3 april 2020 naar 16 oktober 2020 inzake de regelgeving rond het coronavirus. Alle tickets blijven geldig.

De ticketlink wordt binnenkort opnieuw op actief gezet.

Twee jaar na magnum opus Sciencing staat Tim Vanhamel alweer voor de deur met een nieuwe Millionaire. Cornucopia is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020. Vanhamel zelf houdt het cryptisch: ''Time’s up, time’s down, time’s right in time''. In 2020 gaat Vanhamel ook terug de baan op met Millionaire. Samen met dezelfde bende muzikanten die hem ook tijdens de Sciencing tour ruggensteunde.


Na de snaren beroerd te hebben bij Evil Superstars en dEUS bracht Tim Vanhamel in 2001 een eerste album uit met Millionaire: ‘Outside The Simian Flock’. Muse en Queens of the Stone Age outten zich als fans en namen de band mee op tour. Opper-Queen Josh Homme, met wie Vanhamel kortstondig samenspeelde bij Eagles of Death Metal, tekende voor de productie van de tweede Millionaire-plaat ‘Paradisiac’ (2005). Daarna maakte Tim Vanhamel met ‘Welcome To The Blue House’ (2008) een album onder eigen naam, stichtte hij onder meer Broken Glass Heroes en Eat Lions en vervoegde hij Magnus en The Hickey Underworld. In 2017 bracht hij ‘Sciencing’ uit, de grote terugkeer van Millionaire. 


Deel dit event