U bent hier

Laatste tickets
17.09 2020

Nieuwe datum: Ansatz Der Maschine

Album Release Show

tickets

Voorverkoop Wild Card
€10,5
Voorverkoop -18 jaar of studentenkaart
€10,5
Voorverkoop
€13,5
Aan de deur
€16,5
Aan de deur Wild Card
€13,5

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketprijs is inclusief reservatiekost.

1 BESTELLING = 1 BUBBEL.

We plaatsen mensen die samen tickets bestellen samen in 1 bubbel om zo onze capaciteit te maximaliseren, maar toch de afstandsregels te bewaren.
Bestel je dus bvb. 4 tickets, dan worden jullie stoelen dicht bij elkaar geplaatst. Bestel je 1 ticket, dan zal er 1 stoel voor je klaar staan op een veilige afstand.
Gelieve deze regels te respecteren en tijdens het evenement geen stoelen meer te verplaatsen.
Het is niet meer mogelijk om bestellingen samen te voegen. Dit is praktisch niet haalbaar. Hiervoor graag uw begrip.

uitpas

Het concert van Ansatz Der Maschine werd verplaatst van 14 maart 2020 naar 17 september 2020 inzake de regelgeving rond het coronavirus. Alle tickets blijven geldig. Opgelet, ook de locatie is veranderd! Dit concert zal plaatsvinden in de Kortrijkse Schouwburg.

DEUREN 19U15
CONCERT 20U15

Vier jaar na Tattooed Body Blues trakteert Ansatz der Maschine, het geesteskind van de Kortrijkse indietronicamuzikant Mathijs Bertel, ons op een nieuwe plaat. Met Burial Songs lijkt Ansatz een hoofdstuk af te sluiten.

‘Na vijf langspelers in vijftien jaar is voor mij de cirkel rond’, vertelt Bertel. Nu ik mijn ambacht beter beheers, slaag ik er eindelijk in mijn verhaal te vertellen, zonder compromissen. Ieder nummer heeft zijn eigen noodzaak. Dat verklaart meteen de hoge intensiteitsgraad van Burial Songs.’

Deel dit event