New Noise III PART CHIMP ✘ PURRSES ✘ OHIO MARK ✘ BRORLAB

U bent hier

New Noise III

23.04.2022
PART CHIMP ✘ PURRSES ✘ OHIO MARK ✘ BRORLAB
Voorverkoop Wild Card€17
Price info: 
Enkel geldig op vertoon van Wild Card.
Voorverkoop Studenten / -18€17
Price info: 
Enkel geldig op vertoon van studentenkaart of ID.
Voorverkoop €20
ADD€23

Bij tickets gekocht aan een voordeeltarief wordt een geldig kortingsbewijs gevraagd aan de ingang.

De ticketfee is inclusief reservatiekost.

Tijdschema
18:00
DOORS
19:00
Purrses
20:00
Brorlab
20:50
Ohio Mark
22:00
Part Chimp
Locatie
uitpas

OPGELET: er is foor in Kortrijk. Kom dus met de trein, bus of fiets. Kom je met de auto, maak dan gebruik van de ondergrondse parkeergarages, Parking Haven of Parking Weide. Klik hier voor meer info.

A night full of New Noise - presented by Wilde Westen.

◢◤ PART CHIMP (UK)

Part Chimp heeft er z'n specialiteit van gemaakt om speakers te laten beven, hersenpannen te koken en vreugde samen met tinnitus te verspreiden over heel UK (en ver daarbuiten). Hun nieuwe plaat Drool - de vijfde al - speelt weer je trommelvliezen kapot. De rauwe energie van de band van Tim Cedar, Iain Hinchcliffe en Jon Hamilton -  bijgestaan door basgitarist Joe McLaughlin en nieuwe rekruut Robin Freeman - wordt perfect gecapteerd in zijn puurste vorm. 

◢◤  HEISA (BE) > EP RELEASE SHOW - CANCELLED !

De mannen van HEISA testten positief op Corona, en kunnen dus helaas hun set niet komen spelen. 

◢◤  PURRSES (BE)

Door handig de clichés van het genre te ontwijken, neemt Purrses een heel eigen plaats in op de Brusselse rockscene. Laura, afkomstig uit Marseille, schrijft songs en componeert muziek. Wanneer ze Dalila, Daria en Sacha ontmoet, start hun project en komt er een explosie van sensualiteit, groove en gitaren. Purrses, dat is de energie van rock, de groove van soul en de melodische invloeden van punk, een perfecte jeugdliefde. De vier stemmen, kleurrijk en cool, en de verschillende persoonlijkheden van de bandleden vermengen zicht tot in de perfectie. Purrses hypnotiseert en verleidt zoals Nico haar stem liet glijden over de muziek van de Velvet Underground.

◢◤ OHIO MARK (BE)

Ohio Mark is een Belgisch trio gehuld in een waas van gitaren en noise. De band ontstond uit de assen van synth band The Dead Color. Nu komen Erik Van Hoecke & Pieter De Cnudde weer samen om te experimenteren met drone-like postpunk drumwerk en shoegaze gitaren. Dat doen ze in het gezelschap van Benjamin Caes, bekend van noiseband Crowd Of Chairs. Na hun veelgeprezen EP 'Exotism' (2019, sentimental) zijn ze klaar om hun vervolgplaat los te laten op het publiek.

◢◤ BRORLAB (BE)

Brorlab is een no wave punk band uit Antwerpen. Drie jonge gasten gewapend met een bas, gitaar, Casio en een drumprogramma op hun smartphone. Met nummers van een dikke minuut (of enkele seconden langer) houden ze het graag kort: hun optredens duren gemiddeld 10 minuten. De vergelijking met Cocaine Piss is nooit ver weg. Aanstekelijk zijn de deuntjes in elk geval wel.

Deel dit event